Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Нема врска со тимска наредба. Кими е поспор еве и Рикардо го стигна.
секако :), дури и видески идиотот знае па се праи наудрен ...
Штета за кими пак ќе кажам, сеа ако глумиме лудило па да тераме на муабети спор и слично, на патека каде нема претекнувања :), не сме од вчера, тука прво место на квалификации под дифолт е и победа, освен ако не се дешаваат некои непредвидливи ( механички ) проблеми .... или тимски наредби. :icon_lol:
Доволно е искусен кими, и добар, за да победи во ваква ситуација, али ок, све за предузече. :)

секако :), дури и видески идиотот знае па се праи наудрен ...
Штета за кими пак ќе кажам, сеа ако глумиме лудило па да тераме на муабети спор и слично, на патека каде нема претекнувања :), не сме од вчера, тука прво место на квалификации под дифолт е и победа, освен ако не се дешаваат некои непредвидливи ( механички ) проблеми .... или тимски наредби. :icon_lol:
Доволно е искусен кими, и добар, за да победи во ваква ситуација, али ок, све за предузече. :)
Значи со тимска наредба и Рикардо дојде до 3то место така? И како те молам објасни по толку предност Рикардо му дојде на 1 секунда до Кими?

Не ја гледам пола трка ако дале тимска наредба се срамам што сум за Ферари од на Кими да му направиш нешти вакво е срамота :(
Имаше ли сејфети кар ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Значи со тимска наредба и Рикардо дојде до 3то место така? И како те молам објасни по толку предност Рикардо му дојде на 1 секунда до Кими?
ок е друже, не се труди, не ми ги споредувај верстапен и рикардо, со кими и фетел, или ботас и хамилтон, ред бул е тим каде и двајцата подеднакво се борат за висок пласман, кај другиве два тима никад, до лани со розберг беше профи, сеа све се знае однапред, кој е број еден, кој е број два, и денес тоа и Ферари ти го потврдија, тоа што ми го спомнуваш маестралното возење на рикардо каде беше најбрз на патеката во најмала рака е смешно ...
Ја виде и реакцијата на Верстапен, ја усра, со кими и фетел од друга страна, имаш класична ситуација каде е исцртано кој е кој у тимот, односно кој е приоритетниот возач. Исто е и во мерцедес, и во сезона каде секој бод е битен, не сакаат да ризикуваат па се дешаваат вакви срања.

А ти мисли си дека ова денес не беше стратегија на тимот и понатака, што да ти кажам ...[DOUBLEPOST=1495978951][/DOUBLEPOST]
Не ја гледам пола трка ако дале тимска наредба се срамам што сум за Ферари од на Кими да му направиш нешти вакво е срамота :(
Имаше ли сејфети кар ?

не дадоа, регуларно си го помина преку влегувањата во бокс, али како што реков, не сме од вчера, нарочито не за трка у Монако.

Секако Рикардо маестрално извозил и тоа не е тимска наредба. Ама Ветел не вози маестрално и е тимска наредба. И башка нигде не реков дека Ветел е број 1 во ферари, а Кими 2. И ја сакав кими да победи ама нема среќа сезонава ич. Му избега на плус 12 секунди еден период Ветел на Кими. Нема врска со тимска наредба.

Имаше ли сејфети кар ?

Не директна тимска наредба, туку кога Кими излезе од бокс излезе во гужва и изгуби доста време, и така се најде позади Фетел кој возеше најдобри кругови. Исто можам да кажам дека и на Макс му го направија истото кој се најде позади Рикардо.

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ДЕКА НЕ ПУШТИВ НА БЕТ365 ДЕКА КЕ ИМА ЅС -_- како сум заборавил лелелле цело време мислам дека имав пуштено

Kimi ke pobedese, samo sto strategijata ne bese okolu nego, toa moze da se vidi i po facata negova.

По фацата на Кими не може ништо да се види, човекот една иста фаца секогаш има. Каков цар, земал си испрска шампањот и тоа е, требало покер играч да е. :icon_lol:

За наредба дека имаше, имаше, Хамилтон потфрли и мораше да искористат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom