Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Абе и Њуи е луд ама он с неговите изуми носеше нова димензија во Ф1 а овој ја уништува

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Али ова со наплаќањето на тимсково радио е врв. Од се бизнис да направи и да го зголеми салдото.
Нејсе, според мене 2 дел од сезоната ќе биде интересен, се надевам Розберг ќе научи да вози низ свиоци, Хамилтон приказна за себе поинтересно ќе биде да видиме летово како ќе го помине :D Ферари валда ќе мрднат да го стигнат РБ...
uploadfromtaptalk1470359264407.jpg
Mad max :D

Али ова со наплаќањето на тимсково радио е врв. Од се бизнис да направи и да го зголеми салдото.
Нејсе, според мене 2 дел од сезоната ќе биде интересен, се надевам Розберг ќе научи да вози низ свиоци, Хамилтон приказна за себе поинтересно ќе биде да видиме летово како ќе го помине :D Ферари валда ќе мрднат да го стигнат РБ...
Прегледај го приврзокот 153746
Mad max :D
Ахахах добар постер

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Значи срамота не сум ја видела темава -_- бот еден
мање више поздрав амигос
без конкуренција :love:
13654285_1279271285487530_5616560819094530011_n.jpg

болидите за 2017 ќе бидат доста поубави-задното крило пониско за 15 см и пошироко, предното крило ќе има форма на стрела гледано одозгора, задното исто така ќе биди закосено према назад....така да болидите и во мирување ќе имаат дојам дека се движат

еве гумите за дожд какви ќе бидат:
SUT_Formula_One_Te_1397861.jpg

а еве симулација на изгледот на Мерцедесот:

OAqxh5T.jpg

QwVX0iu.jpg

Интересен избор на Мерцедес АМГ, но и ова го апсолвираа тимовите... Кога ќе дојде трката сите остануваат со идентичен избор на гуми...

Алооо, трка има викендов :D Луис 10 места поназад, ама пак пред Ферари ќе биде ако овие не мрднале со развојот :D

Не му се Ферари конкуренти него, Нико му е ама како шо одат работите и тој се помалку :D

како се изглупира возачите на ферари тоа е невозможно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom