Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Можат да здивнат малце сега :D

Табак сам коментира? Или само денес?

Гасливо се појќе и појќе изненадуват

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1527343431][/DOUBLEPOST]Рикиардо ИЗГАЗИ еј, какво шофериште е :cuc:
Хамилтон на Ултра солидно иако мојше да стигнит до 2 да не кикснеше на крај, Ветел остави се за крај и успеа (Y)

Последно уредено:
И зашо го пушти Окон?
Нека се тргнат ајде сите од патекава, нека си вози сам.

Затоа шо така им е наредено, форс инфија ти е втор тим на мерцедес

Стратегијата на ферари, вози си Фетел лабаво додека не влезе Рикардо во бокс после тоа нагази за да направиш разлика за лесно влегување во бокс и победа. Што навистина ќе се случи? Фетел ќе го јаде пак.

Досадна трка. Рикиардо шовериште. Со проблеми со болид си одржа прво место капа доле.

Ова циганчево хамилтон уште да заплаче :pos:.Штета што не заврна, позабавно ке беше со изборот на гумите.

Телевизијава на стрим да не пушташе пренос. Олку кочење немам видено до сега

Монако без око да ми трепне би ја тргнал од календарот. Какви стазишта со текот на годините ги имаа тргано од календар, едно време и Спа меѓу нив беше. Ова е најдосадната стаза во историјата на авто-мото трките, згора на се и највеќе кругови, речиси стално трае 2 часа, удав жив.

Ја глеав ради Леклерк и една ебена грешка направи си го сјеба цел викенд. Штета за дечкото

Мене, па епте интересна ми беше. Одлично извозено од сите четворица напред, сите имаа проблеми и сите го изменаџираа успешно. По мене возач на денот верстапен. Одлична тактика, одличен менаџмент на гумите и згора на тоа и престигнување и рекорд на патеката. Топ трка, не знам што очекувате од монако. Ако не заврне ова е максимумот.

Ја глеав ради Леклерк и една ебена грешка направи си го сјеба цел викенд. Штета за дечкото
Како што прочитав некаде на Твитер предната десна сопирачка му откажала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom