Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе. Најслаб болид има и многу тешко му е да дојде до поени. Дај доста со овие глупости. Со таков болид и паметни стратегии без глупости нормално дека ќе има 30 трки поени во низа.п.с
30 трки во низа со поени, ама дека болидов му е мн јак...
Да, да Ботас за Торо Росо вози затоа нема. Смешни сте на секој начин се овидувате да ги дискредитирате возачките квалитети на Хамилтон. Не гледам како Ферари е толку лош за да нема поени на секоја трка, па нема.Не бе. Најслаб болид има и многу тешко му е да дојде до поени. Дај доста со овие глупости. Со таков болид и паметни стратегии без глупости нормално дека ќе има 30 трки поени во низа.
Не знам кој ги оспорува ама во таков болид не е нешто wow 30 трки по ред бодови да имаш. Ферари е ужасен кога се работи за стратегија. И затоа немаат таков успех. И среќата е фактор. Да ми кажеш за некој од другиве тимови како заубер, рено, Форс индија е тогаш ќе е wow ама за болид на Мерцедес или Ферари или Ред бул не може тоа да е wow.Да, да Ботас за Торо Росо вози затоа нема. Смешни сте на секој начин се овидувате да ги дискредитирате возачките квалитети на Хамилтон. Не гледам како Ферари е толку лош за да нема поени на секоја трка, па нема.
Не знам кој ги оспорува ама во таков болид не е нешто wow 30 трки по ред бодови да имаш. Ферари е ужасен кога се работи за стратегија. И затоа немаат таков успех. И среќата е фактор. Да ми кажеш за некој од другиве тимови како заубер, рено, Форс индија е тогаш ќе е wow ама за болид на Мерцедес или Ферари или Ред бул не може тоа да е wow.
Не може со 4 титули да не е квалитетен возач. И таков болид да имаш па треба квалитет за да освојуваш. И ја го нејќам Хамилтон од други причини пошто е голем плачко кога не е по негово ама никогаш нема да можам возачките квалитети да му ги оспорам. Сакам да го видам во тесна битка со Ветел за титула ама за жал тоа нема се случи од простата неспособност на Ферари. Стратегија 0 имаат.Никогаш не сум рекол дека немаат најдобар болид последниве години ама овде најголем дел од форумџииве Хамилтон го мрзат заради начинот на живот или карактерот/впечатокот што го остава на тв и автоматски го дискредитираат како возач, што е мизерно. Како Меси и Роналдо фанбојс кога влагаат во расправа. И ја не го сакам Фетел ама нккогаш не сум рекол дека во Ред Бул освои се што освои само затоа што имаше најдобар болид. Хамилтон е најконстантен возач последниве 10 години и тоа е факт. Направи вистински трансфер во Мерцедес од Мекларен кога сите мислеа дека е погрешен чекор и им се удри од глава.
"Рекордов" од 30 последователни го спомнав испровоциран од овие предходно, а не како некое достигнување
Не може со 4 титули да не е квалитетен возач. И таков болид да имаш па треба квалитет за да освојуваш. И ја го нејќам Хамилтон од други причини пошто е голем плачко кога не е по негово ама никогаш нема да можам возачките квалитети да му ги оспорам. Сакам да го видам во тесна битка со Ветел за титула ама за жал тоа нема се случи од простата неспособност на Ферари. Стратегија 0 имаат.
Иначе во ред 30 трки по ред со поени и сам знаеш дека и за тоа покрај квалитет треба и среќа ако сме реални. Среќа од типот да не те учука некој или да не ти се деси тоа на Ботас што му се деси во Баку.
Во Монако ќе видиме колку ќе можат ферари се носат со мерцедес годинава. Ако пак тепа хамилтон без проблем со толку предност не ни вреди да се гледа до крај на сезона. А проблемот во ферари е тој што е одговорен за стратегија. Каков и болид да имаат наоѓаат начин да го сјебат тоа.Нормално дека треба среќа во секој спорт, ама не е се до среќата или до болидот тоа сакам да кажам.
Ферари којзнае што им се дешава нема трка да не се изглупираат и наместо кога едвај некако скрпија асален болид да гледаме неизвесно првенство ќе се деси пак досадна сезона
Во Монако се знае или квалификациите ќе ја решат или ВерстапенВо Монако ќе видиме колку ќе можат ферари се носат со мерцедес годинава. Ако пак тепа хамилтон без проблем со толку предност не ни вреди да се гледа до крај на сезона. А проблемот во ферари е тој што е одговорен за стратегија. Каков и болид да имаат наоѓаат начин да го сјебат тоа.

Toa копиле мора малку да смири живци иначе никад нема да биде нешто од него. Место да научи нешто од Рикиардо се глупира.Во Монако се знае или квалификациите ќе ја решат или Верстапен![]()
Верстапен е многу млад ќе влезе вколосек сигурно, мада ми е симпатичен па и Хамилтон да го оштети. Мора некој да го замени СатоToa копиле мора малку да смири живци иначе никад нема да биде нешто од него. Место да научи нешто од Рикиардо се глупира.
За Леклерк што мислење имаш?

, ваљда успех за него е евентуален пласман во q3 и трка како сега во Шпанија.Абе да му е прва сезона во Ф1 ќе разберев уште такви глупости да праи. Ама во стартни 3 трки он има 3 судари. Што е многу многу е.Верстапен е многу млад ќе влезе вколосек сигурно, мада ми е симпатичен па и Хамилтон да го оштети. Мора некој да го замени Сато
ЛеКлер искрено лани првпат го видов по фамозната трка кај што помина 13-14 болиди мислам после менување гуми во пит, страшна трка извозе ала Сена, инаку не пратам Ф2. Се гледа дека е страшен талент ама незнам колку ќе успее уште наредна сезона да премине во некој од топ 3 тимовиве, а и на чие место би дошол?
Едино што ми паѓа на памет е Кими да си оди па Ферари да го земат, ама шансите за ова мислам дека се минимални. Поверојатно ми е Рикиардо да дојде на место на Кими па Леклер да оди во Ред Бул.
Сезонава незнам што да очекувам искрено со Алфава, ваљда успех за него е евентуален пласман во q3 и трка како сега во Шпанија.
И она Гасли ветува, ќе излезат квалитетни млади деца наеднаш изгледа.