фала за инфо незанм како ми поминало оваСменето е од сезонава, нема веќе SC стартови.
Целта - возбудливи стартови, и по малку глупости од овој вид.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фала за инфо незанм како ми поминало оваСменето е од сезонава, нема веќе SC стартови.
Целта - возбудливи стартови, и по малку глупости од овој вид.

фала за инфо незанм како ми поминало ова![]()
За мене е подобар, за тебе не е. Нека ги вратат во ист болид па ќе видиме.По твојава логика значи дека и Розберг е супериорен во однос на Хамилтон? Дај не тропајте глупости. Рикиардо ја го обожавам омилен возач ми е и еден од најквалитетните ама дека е супериорен во однос на Ветел е смешно да се каже.
Да, тоа е црна дамка на кариерата на Фетел. Би било интересно да се реваншираат во ист болид.Рикиардо во една сезона го направи Ветел магаре, во тој момент едниот нов во тимот а другиот четирикратен шампион.
Тврдам дека Рикиардо е подобар возач од Ветел, ако се случи пак да возат за иста екипа одма ке се види, ама мали се шансите за тоа пошто и Ветел го знае ова.

За мене Рикиардо моментално оваа сезона е најдобар возач. И од Ветел и од Хамилтон. Ама далеку од супериорен е. Треба да си ги разграничите поимите. И ја го нејќам Хамилтон не ми праи ќејф ама никад не сум ги оспорил неговите возачки квалитети. На исто ниво со Ветел ми е. Додуша мене Алонсо од сите ми е најдобар ама штета срање болид има и не може да се види тоа сезонава.[DOUBLEPOST=1505842786][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1505842873][/DOUBLEPOST]За мене е подобар, за тебе не е. Нека ги вратат во ист болид па ќе видиме.
Ако е паметен така ќе вози. Негова си е титулата да ја изгуби. Доколку нема некое откажување до крај на сезона не би имало проблеми со освојување.Сега на тој циганот како го викаш му преостанува да си вози исто како Розберг лани на последните 4-5 трки сигурно без ризик второ-трето место, ако му се потрефи и победа... главно без да го префорсира моторот за некое откажување.![]()