Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kobajasi i Maldonado vo isti tim, da ti e strav da si eden red pred niv, od koj da pazis da ne te sobere hahahКај е Кобајаши ко ќе ти треба најпоќе![]()
Манор односно Марусија што беа се сеуште тука. И Haas F1 Team од наредна година ќе доаѓа во Ф1. Но Haas искрено мислам ќе бидат по компететивни, бидејќи се сепак Амерички тим а Ф1 се промовира сега на големо во Америка па не би им било проблем да најдат богати спонзори и да склопат солиден буџет. А можно е и да имаат добра техничка подршка од Ферари.кобајаши кога би имал конкурентен болид мислам дека би го бивало за возач, он прави глупости пошто го преценува болидот, кој реално е дно дна. И боље што ги нема тие тимчиња оваа сезона.
Bi mozel Ferrari da gi lapne i da gi snabduva so nivna PE za da imaat konkurenti Force India i Lotus, a za kompetentnost ubavo kaza ke sakaat amerikancive da se eksponiraat malce ke najdat sponzori, uste Marusija da se sredat za naredna godina i tamanМанор односно Марусија што беа се сеуште тука. И Haas F1 Team од наредна година ќе доаѓа во Ф1. Но Haas искрено мислам ќе бидат по компететивни, бидејќи се сепак Амерички тим а Ф1 се промовира сега на големо во Америка па не би им било проблем да најдат богати спонзори и да склопат солиден буџет. А можно е и да имаат добра техничка подршка од Ферари.
Ama sepak legenda e za nekoi incidenti sto ima napraveno toa samo on go moze i vo pono o vreme Maldonado ama vtoriov treba leb da jade uste za Kobajasi xDкобајаши кога би имал конкурентен болид мислам дека би го бивало за возач, он прави глупости пошто го преценува болидот, кој реално е дно дна. И боље што ги нема тие тимчиња оваа сезона.

Ako ne se sluci nesto do kraj na trkive vo evropa ke ja proglasam sezonava za edna od najdosadnite vo paket so onaa koga Brawn GP ucestvuvaa i nivniot zaden difuzer -_-Од саат и пол на последниот тренинг денес, се возеа приближно само 20 минути. Џабе барав стримови. [emoji35]
Mora da porabotat od F1 da gi zadrzat manor da dojdat Haas i kolku tolku pointeresnk ke e vaka malku timovi mal broj na vozaci dosadno e :/Haas ja spremaat i Danica Patrik za F1 a devojkata u amerika e prejak marketing lik taka da nema oni da imaat problem so pari siguren sum
Sauber posle prvite 3 trki e mnogu slav nema updates na aerodinamika nema nisto istiot bolid od melburn go vozele oni se mnogu vo bula samo motorot gi vadi zatoa sto go vozat ovosezonskiot za razlika od manir marussia so voZi nekoj poslab
Neka ima izbalansiranost megju 2-3 tima nikoj ne e protiv toa, ama mene iskreno ne mi lici na F1 koga posle 2-3 otkazuvanja gledam po 15 bolidi plus kako sto kaza dodadi ja go toa sto ne se izbalansirani i dobivame katastrofa od sezona, do pred nekoja godina ako ne se lazam imase i brojka od 24 vozaci guzva, prdstignuvanja megju poslabite, sega neka ima izbalansirani 2-3 tima da se guraat za titulata stavi neka ima 20-22 bolidi na patekata druga dimenzija se dobiva vednasбоље помал број тимови но квалитетот да биде бољи, да има поголема избалансираност меѓу тимовите а не мерцедес да е за секунда побрз од другите, исто како ред бул до пред година и нешто. Треба да има бар 2 тимови кои ќе се борат за врвот, а не ова што го гледаме сега ебате шампионатот. Според мене треба да има исти стандарди кај сите болиди иста шасија само различни мотори од пример 3-4 производители да може да се одбере кој што сака да вози.

Го извади болидот, секоја чест иначе ке го кркаа со поправки преден цел преден спојлер у аут