Формула 1 - сезона 2015

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2015 според Вас...

• Вкупно гласачи
    71
  • Гласањето е завршено на .
Не ми е јасно како може да создаде финансиски проблем полнење гориво во пит...
Mislam deka e vo prasanje nominalen trosok za rezervoarite vo koi ke se cuva gorivoto vo pitot,negov transpprt i slicno sto e sepak nominalno i dokolku se vnesat motori koi ke bidnat poeftini ke se balansira toj trosok, ova e edinstvenoto objasnuvanje spored mene zasto navistina drugo objasnuvanje tesko :D

Mislam deka e vo prasanje nominalen trosok za rezervoarite vo koi ke se cuva gorivoto vo pitot,negov transpprt i slicno sto e sepak nominalno i dokolku se vnesat motori koi ke bidnat poeftini ke se balansira toj trosok, ova e edinstvenoto objasnuvanje spored mene zasto navistina drugo objasnuvanje tesko :D
Да но и вака носат голема количина на гориво, разликата е што резервоарите се поголеми сега и го полнат резервоарот до крај. Вака ќе има највероатно помали резервоари и ќе се дополнува во пит.

Да но и вака носат голема количина на гориво, разликата е што резервоарите се поголеми сега и го полнат резервоарот до крај. Вака ќе има највероатно помали резервоари и ќе се дополнува во пит.
Treba covekot da se objasni i nie obicnite smrtnici da go sfatime sto sakal da kaze inaku vaka slabo .. xD

Последно уредено:
Долевање гориво звучи интересно.
Кој прогнозирате дека прв ќе го спали болидот в бокс :)

Да да, Маса во Сингапур мислам му е последното. :D
Него верувам дека со кеиф го чека викендов, Монако за возачи како што беше Кобајаши и сега каков што е Малдонадо е измислена, ако сега не се слупа верувам дека ке ја откријат Атлантида во брз период :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom