Формула 1 - сезона 2015

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2015 според Вас...

• Вкупно гласачи
    71
  • Гласањето е завршено на .
A vazat uplakjanjata seuste barav lugje za da ne idam sam xD

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Не знам за какви уплаќања збориш, ја си купив авионска карта и карта од формула1 сајтот и приватно си најдов смештај. Ако планираш да идеш со авион што побрзо земи си пошто поскапуваат од ден во ден, и види карти дали имаш уште, тие брзо идат.

Не знам за какви уплаќања збориш, ја си купив авионска карта и карта од формула1 сајтот и приватно си најдов смештај. Ако планираш да идеш со авион што побрзо земи си пошто поскапуваат од ден во ден, и види карти дали имаш уште, тие брзо идат.
Провери во инбокс да не им трупаме тука со оф топик постови :D

"Сите...воз...како први тако други" АХАХАХАХХАХАХААА

3 бели, 1 ж'та. Земал тој од питот изглеа по некоја ж'та пред тркава. :pos:

"Стручен коментатор"
Добар си е ми го направи денот хахахахах :D
Него механичариве на Вилијамс за влез во историјата на Ф1 .. медиум и софт му бапнаа на Ботас ке го јаде сега ни крив ни должен

Ова Ферари викендов да не беше Манор Марусија само обоена во црвено? :eek:o_O

Ова Ферари викендов да не беше Манор Марусија само обоена во црвено? :eek:o_O
Ja se nadevam deka na Monza ke go napravat ona sto go storija na Hungaroring, i Kimi da go vidime napred vo borba vo Top 5, steta nema da ja gledam u zivo, cekame live sliki od Komita Ultras inaku zauski ke frcat [emoji14]

Според мене, Пирели направи голема грешка со одлуката за ГН на Белгија да ги донесе Soft и Medium компонентата. Еве што останало од пневматикот на Розберг. Овој имаше 2 пита, а Ветел само 1...
uploadfromtaptalk1440413896883.jpg

Според мене, Пирели направи голема грешка со одлуката за ГН на Белгија да ги донесе Soft и Medium компонентата. Еве што останало од пневматикот на Розберг. Овој имаше 2 пита, а Ветел само 1...
Прегледај го приврзокот 127191
Auuu partali gumite trebase portokalovite tie mislam bea potvrdi ? Ke vadea pospori performansi ama ke traea podolgo

се знае кога беше мишелин на времето, тоа беа гуми не ова еден најмал контакт со некој болид или некоја пластика да нагази отиде, овие сега се распаѓаат по патека насекаде има ситни парчиња од гума највеќе по кривините кај шо се кочи

Не ми се јасни Пирели што бараат во Ф1. Само лош имиџ си прават. Барем кај мене.
Можно е да имаат договор со ФИА да прават послаби гуми за да го направат спортот поинтересен со тоа што ќе има висока деградација на гуми.
Али како им се исплати на Пирели од маркетингшки аспект, стварно не ми е јасно.

Не ми се јасни Пирели што бараат во Ф1. Само лош имиџ си прават. Барем кај мене.
Можно е да имаат договор со ФИА да прават послаби гуми за да го направат спортот поинтересен со тоа што ќе има висока деградација на гуми.
Али како им се исплати на Пирели од маркетингшки аспект, стварно не ми е јасно.
I samite baraa konkurent da ne se sami bidejki nemozele da napreduvaat nemaat konkurencija i nema so kogo da se natprevaruvaat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom