Формула 1 - сезона 2015

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2015 според Вас...

• Вкупно гласачи
    71
  • Гласањето е завршено на .
Мораше ли Хамилтон на крај пак да стави хард варијанта ?
И самиот кажа ова се погрешните гуми, овие мислам дека му потврдија дека мора, па потоа го прашаа дали сака пак да менува...

Последно уредено:
Мораше ли Хамилтон на крај пак да стави хард варијанта ?
И самиот кажа ова се погрешните гуми, овие мислам дека му потврдија дека мора, па потоа го прашаа дали сака пак да менува...
мислам дека рекоа тие се единствени и најдобри плевматици што моментално ги имаат...ваљда медиумот ги имаа изарчено на квалификации...

мислам дека рекоа тие се единствени и најдобри плевматици што моментално ги имаат...ваљда медиумот ги имаа изарчено на квалификации...
Да али зашто му рекоа после тоа ако сакаш пак менувај, после 2 круга мислам, тоа ми немаше поента :)

Ajdeeeee trpaj stoku, sto bi kazale srbive. E.i gi ! Vreme bese 5 godini go cekam ova ! Ke komentiram posle splasnuvanje na vpecatocite uste sum pod impresija [emoji14]

Да али зашто му рекоа после тоа ако сакаш пак менувај, после 2 круга мислам, тоа ми немаше поента :)
Епа ако толку сака Медиум, да му ставеа Медиум. Така го разбирам.

11083895_352151428307015_553570602018248386_n.jpg

Не ми изгледаше добар потегот на Ферари да го замени Алонсо со Фетел, дури и антипатичен ми беше Фетел од порано, ама кога рече на тимското радио Ferrari is back, го промени моето мислење.
Forza Ferrari

По две години конечно победа на Ферари. Значи да го победиш убедливо најдобриот... Неверојатно. Штом го помина Мерцедес, околу 37-8 круг знаев дека е толку... 11 секунди ги остави зад него. Ferrari is back.

Ko-komentatorot na mtv imase mnogu dobra teorija za zamenata fernando - seb i mnogu drzese voda

Ако после Барселона Ферарито биде уште појако т.е повеќе к.с, тогаш сезонава гледаме вистинска трка (y)

Аууу многу време помина одкако последен пат победи Ферари... нека се множат само,да се гледа интересна инеизвесна сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom