Формула 1 - сезона 2014

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Буквално не може ни да се претпостави кој ќе победи денес.

Ова не е трка , ова е покер, а се најавува дека ќе заврне пред крајот на трката. Кими стигна до третата позиција но мора да влезе во пит стоп уште еднаш. Ќе видиме како ќе биде

Хахахахахаххаха каков хамилтон еј,3 пати му кажаа да го пушти а овој абер нема хаах:pos::pos::pos::pos:

Аууу гомце....и таа трошка почит што ја имав за него ја нема веќе ...оти не го пуштал :facepalm:[DOUBLEPOST=1406467912][/DOUBLEPOST]
Хахахахахаххаха каков хамилтон еј,3 пати му кажаа да го пушти а овој абер нема хаах:pos::pos::pos::pos:

Како да го пушти кога Розберг е поспор од Хамилтон ? o_O

Не му се слушна на Хамилтон, во стил „не ми фукционира радио врската„.
Според мене така треба и само така се станува светски првак.

Какво пуштање бре, не дозволувај да ви го попедерчат тимот, борба за титула меѓу двајца возачи е ова, ало!

хамилтон испадна педерче малце, виде дека е преминат и го исфрли росберг во тревата

Секоја чест за Рикардо и Алонсо.

Те го Хамилтон цигано виде дека го стасаа и избута го надвор од патеката.

Конечно интересна трка за прва позиција.Се надевам на уште вакви дуели во следните трки.

хамилтон испадна педерче малце, виде дека е преминат и го исфрли росберг во тревата
pederce e i sto ne go pusti koga ovoj cmizdrese po radio, kvicese ko malo kucence ... :icon_lol:
od pit stop do treto mesto, likeaboss

kapa dole za site trojca napred, Rosberg u idnina neka ne bide tolkava picka ke me natera da go zamrzam bajagi, ko Vettel sto rika, ne im e u geni na nemcive da se vakvi plackovci i picici be, daj nek se opravi, ej barase da go pusti, ne mi se veruva. :pos::pos::pos:

trkava :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom