Формула 1 - сезона 2014

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам, стварно ништо не можам да кажам во врска со Хамилтон. Ако намерно му го прават ова, на трка ќе му го прават, а не на квалификации. И плус нели на Розберг му откажа моторот во Британија. Така да не верувам дека му прават нешто.
Абе јасно, али претеризам е ова ептен. До толку да не научат каде лежат проблемите и да ги решат?
Не можам да тврдам дека го саботираат али ептен глупо.

Абе јасно, али претеризам е ова ептен. До толку да не научат каде лежат проблемите и да ги решат?
Не можам да тврдам дека го саботираат али ептен глупо.
Абе да, целосно си во право. Он сега треба да ги обеси оние кои се грижат за неговиот болид.

И мене не ми е јасно што се случува со Хамилтон, ама барем сум убеден дека не е саботажа. Мерцедес не паѓа на тоа ниво па да врши саботажи. Мене ептен ми е криво за Хамилтон, иако сакам Розберг да освои.

може нема да тепа хамилтон но ќе биде у топ 3 утре убеден сум во тоа.

Ако во Унгарија успее да биде од последен на старт до топ3, не знам оваа стаза тешко се престигнува мислам нема шанса, али ако времето биде променливо па се десат пореметувања во бокс - интермедиа - сликови - тактики како шо знае да се деси некогаш, е тогаш друга ке е приказната

Луис Хамилтон и Кевин Магнусен ќе стартуваат од пит линијата!!!

На двата болиди е потребно ресоставување на шасијата!!!

Луис Хамилтон и Кевин Магнусен ќе стартуваат од пит линијата!!!

На двата болиди е потребно ресоставување на шасијата!!!
А кој прв. Би требало Магнусен.[DOUBLEPOST=1406400218][/DOUBLEPOST]Ќе биде интересно утре, дефинитивно. :)[DOUBLEPOST=1406400460][/DOUBLEPOST]Само Маса да не праи егзибиции на патеката ќе биде супер. :cuc::cuc::cuc:[DOUBLEPOST=1406400980][/DOUBLEPOST]Хамилтон тешко дека ќе се искачи до подиум бидејќи патекава не е иста со таа во Германија. Зборувам доколку нема временски промени, односно биде суво. Пошто доколку биде и како денес кога Магнусен излета... Тогаш и Кобајаши може да победи.

Последно уредено:
Најверојатно Магнусен, па Хамилтон... Веднаш ќе се соочи со добар возач, по што ќе се знае дали има шанси за висок пласман...

ФОТКА НА ДЕНОТ: ПОТРЕБНА ПОМОШ!!!

Најверојатно Магнусен, па Хамилтон... Веднаш ќе се соочи со добар возач, по што ќе се знае дали има шанси за висок пласман...

ФОТКА НА ДЕНОТ: ПОТРЕБНА ПОМОШ!!!

А да ви признаам и јас немам. :D:pos:

Го местат Хамилтон крвта германска да им е.ам :mad:

Јас имам:сите освен Алисон треба да летаат од Ферари,прв на чело дизајнерот на болидот Томбазис,по него Пет Фрај кој откако дојде од Мклр ништо ни направи ништо ни организира ,Марморини треба од Италија да се избрка со фијаското со малото турбо што неможе да испорача доволна снага.

Ако и догодина Томбазис го дизајнира болидот,нема ништо од таа сезона.Го избркаа Алдо Коста во Мерцедес,и еве им сега што се случи.изгледа во Ферари владее паролата :`во името на кралицата го фрлам бугаринот во амбисот` (како што е во вицот)

Да сум јас газда на ферари би им влегол во тоа боксот и на клоци сите би ги извадил надвор , а најмногу оние што одлучуваат за тактика. Па неможе цела сезона да си отров и ниту една тактика да не ти успее особено на оние кои се задолжени за Кими. Ферари со еден од најголемите буџети во формула 1 моментално се на ниво на форце индиа по перформансите а тактички веројатно се најслабата екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom