Формула 1 - сезона 2014

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
И Розберг и Ботас со по една грешка до првите две позиции. Можеби имаше шанса Ботас за пол доколку не ја направеше грешката.

А и требаше да им се поништат кругови на Розберг, Фетел и уште некој имаше. Ако веќе ги ставиле ФИА правилата, нека ги почитуваат. Да важат за сите подеднакво.
Па што знам... Таква е конфигурацијата на патеката. ФИА им прогледуваше на сите низ прсти. Немаше возач што не отиде со сите 4 тркала ,,пошироко,, на излезите од брзите свиоци. Али +/- тоа е. :)[DOUBLEPOST=1405784369][/DOUBLEPOST]А очигледно е дека Мерцедесите имаат проблеми со сопирањето. Нели у Канада Хамилтон се откажа поради проблем со истите, загрижени беа пред Aвстриското ГП да не им се повтори проблемот, еве и сега.

Последно уредено:
Хамилтон казнет со 5 места на гридот поради промена на менувачот.

Сеа Хамилтон од која позиција тргнува?И дај боже да заврнеее

Хамилтон тица се живо, сега во иста кривина ги спакува и Кими и Рикардо, колку сака да биде шампион човеков :cuc:

Леле виа од РТЛ по 15 минути реклами дават бетер македонските телевизии се

Зошто Хамилтон во 8 круга влегува два пати во бокс, не ми е јасно.

Супер интересна трка со толку многу епски бар за мене претекнувања
До кога Бјанки ке дреме во тим како Марусија заслужува подобар тим
И секако голготата на Ферари и нема крај што и да земат да направам ама тотално ништо не им оди од рака

Абе а ши биде со Зутил шо беше така извртен не виде јас?

Хамилтон можи не е карактерно сјаен, ама каков феноменален возач е човече... свака част. Само малку среќа му фали и ништо друго. Како што кажав и претходно, ако сака Розберг да биде шампион ќе треба со сите сили да го запира незапирливиов. :LOL:

Сепак одлична трка. Раиконен 100 пати се најде во сендвич, инцидент по инцидент цело предно крило му го уништија. Зошто секогаш Маса учествува во инциденти? :place::place::place:[DOUBLEPOST=1405865890][/DOUBLEPOST]Овие РТЛ 5мин. реклами дадоа за време на преносот. МРТ само 1 даде (20сек.).

Реакцијата кога видов кој е инволвиран во инцидентот: "Абе аман, пак Фелипе? Човеков глава не крена..."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom