JB00F
DDoS
- Член од
- 21 јануари 2014
- Мислења
- 3.620
- Поени од реакции
- 2.961
Кому како...Ич не ми прави мерак оваа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кому како...Ич не ми прави мерак оваа
Па добро, е малку поширока од Монако, ама пак, улична трка ти е.Улична трка е, нема простор за претекнување.
Монако двојка, ќе биде тупење.
Единствен начин да биде интересна тркава е да има дожд.Е тоа вие баксузирајте .. да има дожд со ноќна трка добитна комбинација .. и Кобајаши ке биде у стил I am proud of you my sons !
Нема да се изненадам ако видам високи претставници од воениот врв на Јапонија кои ке бидат дојдени да регрутираат пилоти за во нивната ескадрила.
True that ..Единствен начин да биде интересна тркава е да има дожд.
Или се паркира или се тресне негде не е за џабе среќнио број 13Абе ако овој Малдонадо ако не постои, у Ф1 нема да се знае што е инцидент. Значи нема ГП викенд, а чоеков да не направи инцидент.![]()
И тоа каков...Master of crash
Ааххахаха па убаво ја слетал у ѕид .. ке почнам да сумњам дека е транвестит, само жена може да вози такаИ тоа каков...![]()
Старецу, не заебавај??? (ЛИНК)
Не да контрам, али ако погледнеме наназад, и форс индија беше еден од тие тимови, но ете, со правилно менаџирање веќе се гледа како на сериозен тим ...... така да тоа со 3 болида е дискутабилно. Секогаш ќе има некој против или за ова или она.Па што знам ова дали ќе е лоша одлука. По мое мислење ќе биде поизедначено. Вака по default знаеш дека Шилтон или ќе излета или ќе биде последен од тие што останале. Го зедов како пример за најочаен, не дека било кој од Лотусите, Маурисија или Катерхам е подобар. Само по некоја ептен голема среќа може да се смешаат во битка за поени.