Формула 1 - сезона 2012

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Na oficijalnata strana na F1 seuste stoi deka se predviduva dozd za vreme trkata, veselo ke bideeee... :D

80% шанси за дожд, така што мислам дека Алонсо и Фетел на квалификациите имаа сетап за дождлива трка, што влијаеше на "слабите" пласмани

Да го платат Хамилтон и онака више не вози за Ферари да го учука Вебер,Маса да го учука Фетел и да си е.ат матер после xD

До кога ке си праите фимови ебате одморете малце овој ке го удри оној ке го удри. Ко божем demolition derby ке гледате ја усерувате темава. Иначе на на мокар сетап се Алонсо, Шумахер, двајцата возчи на СТР и најверојатно Малдонадо.

Од денес отвараме нова тема: Новиот стивен спилберг на Македонија: како ќе заврши Ф1 шампионатот?

Повелете со вашите “филмчиња“ да видиме каде ви е границата на имагинацијата.

Не ми се веруе дека некој мисли дека Маса ќе го удри Алонсо. Масе е фер возач и за тимот е подготвен да направи многу работи но дефеинитивно не тоа.

Мислам дека ќе има мирна трка и Фетел и Ред Бул сосема заслужено ќе ја освојат титулата. Единствената шанса за Ферари е Маса да има добар старт и да избие негде на врвот и да ги кочи другите но тоа е тешко да се случи.

Очекувам победа на Хамилтон,Ветел да биде втор а Алонсо 4 или 5ти и секако германецот да ја освои четвртата титула во серија.

Не ми се веруе дека некој мисли дека Маса ќе го удри Алонсо. Масе е фер возач и за тимот е подготвен да направи многу работи но дефеинитивно не тоа.

Мислам дека ќе има мирна трка и Фетел и Ред Бул сосема заслужено ќе ја освојат титулата. Единствената шанса за Ферари е Маса да има добар старт и да избие негде на врвот и да ги кочи другите но тоа е тешко да се случи.

Очекувам победа на Хамилтон,Ветел да биде втор а Алонсо 4 или 5ти и секако германецот да ја освои четвртата титула во серија.

Јас разбирам дека си под импресии и да кажеш дека Маса ќе го удри Алонсо е мало лапсусче,но да кажеш дека германецот ќе ја освои четвртата титула во серија треба да си Нострадамус или таа бранша на човек.Смири се оди заплакни и ако не освои Фетел не доживувај инфаркт.

4-тата? А кога ја освоил третата?

моја грешка(мислев дека Фетел ќе ја освои третата титула и Маса нема шанси да го удри Фетел).

А инаку не гледам зошто би ме фатило инфаркт ако петелот не освои. Ниту сум за едниот ниту за другиот.

Вчерашното е рекордно 62ро окупирање на првиот стартен ред од страна на МекЛарен во Ф1. Убаво ќе биде да се заврши сезоната со 1-2 (последна е Канада 2011) и тимот да дојде до вторто место во конструкторите.

485015_10151307413471413_544691902_n.jpg

За после, смоки, доритос, пуканки, синалко и двочасовна уживанција во глупости во и надвор од патеката. Ќе има циркуси ! :icon_mrgr:

Абер нема да заврни

2008ма заврна 5 минути пред почне трката, па стартот се одложи за да им ги сменат гумите на сите. Бразил е ова, не поминува без дожд :D. Ако кога сме кај дождот, сезонава тапа - само во Малезија заврна, и тоа стана поплава и чекаа да се подзасуши. :( :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom