Формула 1 - сезона 2012

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
На Алонсо мислев. Не сакам да одвои титула преку дисквалификации и откажување на противниците. Нека понеди во трка!
Прво прочитај пред да постираш, многу печатни грешки имаш.

Алонсо и да освои трка преку „дисквалификациите“, ке е сосема заслужена. Зошто како 100 пати е спомнато.

Прво прочитај пред да постираш, многу печатни грешки имаш.

Алонсо и да освои трка преку „дисквалификациите“, ке е сосема заслужена. Зошто како 100 пати е спомнато.

ОК извини, ќе внимавам на правопис. Сепак ставот мој го кажав.

Хамилтон прв..ај кој сака во 50 евра дека ке излета на половина трка,или сепак ке направи некоја глупост и ке заебе се :D

Хамилтон прв..ај кој сака во 50 евра дека ке излета на половина трка,или сепак ке направи некоја глупост и ке заебе се :D

На кој канал гледаш? на мрт1 има фудбал ај те молам штом прочиташ врати ми!

Додека заврши натпреварот Вардар - Напредок кој оди на МТВ1

првпат слушам за тој канал, тоа е работата. Бидејќи на интернет обично гледам, преку WebMAXTV...

Ви кажав дека нешто ке го заебе Хамилтон дека нема да победи ... :D Едноставно знаев дека ке се заебе нешто..имав предчуство :)

Оф бе Мекларен, ќе ме умрете оваа сезона.
И после ќе се чудиме зошто заминува Lewis.

Ви кажав дека нешто ке го заебе Хамилтон дека нема да победи ... :D Едноставно знаев дека ке се заебе нешто..имав предчуство :)
Ti decko da probas loto da igras :D

Ah be Masa be nisto od pomosta za Alonso

Вебер е дефинитивно најодвратниот шофер, лузер во права смисла на зборот.

Па зарем треба нешто посебно за да се предвиди сезонава дека Hamilton нема да ја заврши трката?! 60/40 се шансите во корист на тоа дека нема да ја заврши. Ако во претходните сезони тоа најчесто се случуваше поради негови грешки, сезонава кривицата е во тимот. И на Button многу пехови му се случија во тековната сезона, така да очигледно е каде треба да се впери прстот.
Ептен ми е криво што нема победата да му припадне на Hamilton, уште две трки му остануваат во тимот и тешко дека во тие ќе има уште една ваква шанса.

Дозволено е она што го направи камиказата Вебер ? излеза од патеката и влегува директно одма а болидот на Маса на патеката.. ако не закочеше Маса можеше комплетно на делчиња да ги собираат после и двајцата ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom