Формула 1 Сезона 2011

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Гладијатори на модерниот спорт :D

Биваше ли толку лоши услови да има.5-6 пати сејфти излезе па и трката ја прекинаа.Хамилтон аут,Батон со мали шанси за победа.Кога нешто не иде не иде.
Уште мтв ми требаа...Си го префрлаат преносот те на мтв 1 те на мтв 3 па и коментаторв кај го најдоа...Мизерии ! :mad:

Батон мајсторе !! Уште Ветел остана да го шибнеш хахах

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaatoooooooooooooooooooooon
го попуши фетел. Не можеше да го издржи притисоков се гледаше.
Последниве 2 години го плукам Батон, а го величам Хамилтон ама веќе нема да биде така :)

Браво за Батон, сакав дожд ама ова денес беше претеризам. Радикални промени треба во Ферари. За две недели уште една улична трка во Валенсија

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaatoooooooooooooooooooooon
го попуши фетел. Не можеше да го издржи притисоков се гледаше.
Последниве 2 години го плукам Батон, а го величам Хамилтон ама веќе нема да биде така :)

Е ова, баш ова ќе го пишував.

Значи да се изнамочам на детскиот ум на Хамилтон.

Ова Батон денес што го направи е неверојатно.

Моментот кога го видов Ветел како се усра ми направи 100 пати поголемо задоволство отколку да видев правилно претекнување. И еве го сега на прес-от уште малку да заплаче.

Само да не му репнат казна за инцидентот со Алонсо. Нема да биде фер зашто поштено се изнамачи :D

Е ова, баш ова ќе го пишував.

Значи да се изнамочам на детскиот ум на Хамилтон.

Ова Батон денес што го направи е неверојатно.

Моментот кога го видов Ветел како се усра ми направи 100 пати поголемо задоволство отколку да видев правилно претекнување. И еве го сега на прес-от уште малку да заплаче.
ми го разубави денот :) ( хејтер сум бе ). Одамна не сум се радувал вака. Мислам дека нема да му лупнат казна.

Хахаааа ЅВЕРОТИЊА !!!!!

После сударот со Шпиончето, падна на 21вата позиција и ги клецна СИТЕ со 6 влегувања во бокс. Во последните 3 круга се виде дека Себ нема guts за спортов. Утре Чарли и компанија ако не ја зезнат работата со казна за Батон, ова ќе биде дефинитивно победа на сезоната .. Ма на декадата бре !! :p

butt_mcla_melb_2010-4-470x312.jpg

Е ова е формула 1. Сите елементи за фантастична трка беа тука. Големо браво за Батон, фантастична трка. Фетел го следи неверојатна среќа, денес требаше да заврши многу пониско од второ. Не е во врвната класа на возачи, а тоа се покажа и денес. Фалеа само две работи. Требаше да и‘ дозволат да се тркаат и кога беше помокро (требаше да почнат со регуларен старт и по рестрартот на трката сејфти требаше да има само круг-два), но што е тука е. А мајсторот мислам дека денес заслужи подиум. Во секој случај покажа дека е многу класи над Розберг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom