Формула 1 сезона 2010

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Честито нека му е на Петел, следната година Алонсо здравје....:helou:

Со среќа нека му е,на млади години Светски првак секоја чест.И огромно БРАВО за РБ кои постојано цела сезона беа на врвот и освоија двојна круна.Едноставно како тим најдобри беа оваа година а и крајно фер ги освоија.Чудно ми падна тоа што Алонсо им донесе 2 титули на Рено а сега му свртија грб.До година Ферари шампион.:)

Браво за Фетел. Сосема заслужена победа..ќе има уште многу титули :)

Се надевам дека еден ден ќе го гледам со црвениот болид :)

И јас то се надевам :).
Иако денес навивав за Ферари т.е. Алонсо, ич го нејќам, уште од ко ја почна кариерата. Принуден сум да навивам за него :)

Алонсо сам си е крив, браво за Фетел заслужено е прв како и РБ во конструктори, повеќе среќа в година за Ферари.:toe:

Ме издемантира Фетел на сите можни мои коментари и предвидувања :)

Задоволен од Мекларените оваа трка, иако ептен касно за нив, и нека му е со среќа титулата на Фетел.

Честитки до Фетел, браво одличен возач, ама не ми е ќејф шо се вели...
Навивав за Ферари, ама... Но што му се случило на Алонсо читам некој вели "Алонсо сам си е крив!", што се случило може некој да ми каже, пошто не можев јас да ја гледам трката.

Биле, са и увек ќе бида педерчиња тешки.

Кај беше Маса сега да го брани Алонсо од Петров или да го пушти напред. Нека го сисна сеа лагано !

Пошто моите стрели отпаднаја од борба за титула повеќе сакав Вебер да ја земе, но и вака е добро, само не сакав педериве да земат титула.

Кармата е чудна работа ! :)

Догодина Батон е шампион :)

Brat Ферари ја направи најлошата тактика од кога следам формула 1 ....

ИМБЕЦИЛИ ...кратко и јасно

Ај нека му е со среќа титилата на Ветел...Од возачиве немаше супериорност али во конструктори Ред Бул беа најдобри сезонава :toe:

--- надополнето ---

Следната година прави Мекларен најак болид и Хамилтон растура :vozbud:
Една година Браун една година Ред Бул доста им е заситени се веќе ...

Со среќа титула за Фетел,иако сакав Алонсо да биде шампион али тоа е..Незнам стварно како испеа Алонсо од 3 место да отиде на 10 место и така лесно да ја изгуби титулата..

Шо сторе еден тон пишаши сега на темата, од ко заврши...

Јас, само да изразам задоволство, шо згрешив ко реков дека Алонсо ќе биди шампион... Хиххихих.... Младичот Ветел сосема заслужено ја освои титулата... После некој ден, со комплетна анализа на Ф1 сезоната...

Брао за малиот, ич не жалам бидејќи стварно заслужи човекот по сите малери сезонава кој му се десија.
Да сум место Лука сеа ќе им ги понудам на Ред Бул Алонсо&Маса и плус им го давам прототипот за 2011 да го проучуваат во замена за шампионот.

Честито нека му е на Фетел....в година здравје Хамилтон :)

vetel0.jpg

Нека му е честита титулата на Фетел. Овај Ветел добар е, ама како Фетел не е!

И да, здравје за 24 години, „тој и тој“ титула.

(најтазе шампион, сте запнале в година овај, в година онај)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom