Eve edno prasanje do Dzish i Makedonec 7 koj ja imase vnatresnata strana a koj ja imase nadvoresnata koj kade trebase da se zadrzi ova e trkacki incident i sekade pominuva nekazneto. Pozdrav i da slusnam Who is the BEST :pos2:
Абе друже, нели Хамилтон беше на правилната страна на стазата, така ? Беше повеке од метро пред Вебер и на камерата што му беше над глава на Луис не се гледаше болидот на Вебер, ниту дел од него... Кога некој е толку напред значи овој од зад него треба да закоче, бидејки изгубил позиција... Значи во Монца, кој беше крив ?! Маса или Луис ?! Нормално, Луис ! Зошто ?! Бидејки, влезе понапред, т.е пред Маса и самиот си е крив за својата позиција.... Истиот инцидент е и со Луис и Вебер.... Вебер мораше да попушти, бидејки беше доволно далеку... Ја, прегледав снимката од Монца и оваа од Сингапур, и не можам да речам или да се инаетам за Монца, кога самиот Луис беше крив и тоа е факт... Овде, почекајте на ф1.ком, ќе има хајлајтс за 6 дена и ке видите колку беше напред Луис.... Вебер беше внатре, и мораше да закочи, па после да проба да го стигне, ако се поставеше добро во завојот... Само, обично тие што се назад го вадат подебелиот крај, но овој пат беше обратно... Ако Луис или Џенсон не ја освојат титулата, тогаш типувам на Фернандо....