Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Што не ти е реално? Ете види каде заврши Баричело, а имаат ист болид со Батон. Така да формулата моментално е најреална до сега. Сите болиди се горе-долу изедначени (разликите во квалификациите види ги десетинки се во прашање) се останато е до возачот.Metono1[mkd];2472276 напиша:Абе ајде не е интересно, нема смисла формулата. Brawn GP летат низ патеката, кој сакат и кога сакат престигнуват. Не заебавај нема баланс во пм, не е ни интересно.
Дали дека сум фан на Ферари, па гледам како ги минуват за по 1 круг, или нешто друго е проблемот што мислам дека Brawn Gp се едноставно пребрзи за сите? -Редбул исто? Shit. Не е реално.
Metono1[mkd];2472276 напиша:Абе ајде не е интересно, нема смисла формулата. Brawn GP летат низ патеката, кој сакат и кога сакат престигнуват. Не заебавај нема баланс во пм, не е ни интересно.
Дали дека сум фан на Ферари, па гледам како ги минуват за по 1 круг, или нешто друго е проблемот што мислам дека Brawn Gp се едноставно пребрзи за сите? -Редбул исто? Shit. Не е реално.
Metono1[mkd];2472276 напиша:Абе ајде не е интересно, нема смисла формулата. Brawn GP летат низ патеката, кој сакат и кога сакат престигнуват. Не заебавај нема баланс во пм, не е ни интересно.
Точно така се сложувам со овој пост , сосема си во право, 10 години гледам формула и јбг не ми беше интересно зошто хонда немаше конкурентен болид и освојуваше по 20, 25 бода цела сезона и сеа коа конечно (хонда) Браун ГП има конкурентен болид само шпекулации дека имале нелегални дифузери и елементи на болидот а што е најжално тие озборувања најчесто доагаат од ферари и мекларен кои изгледа не се навикнати на конкуренција и постојано сакаат да бидат први, и баш вака е поинтересно да има малку и други тимови што ке се борат за титула а не секоја сезона едно исто.Многу ке станеше монотоно..не ти е интерено оти ферари се слаби оваа година!како ми беше мене изминатите 2 сезони кога хонда едвај освојуваше бодови ?