Footballidentity.com

Tise_MKD

Sir Tishe_MKD
Член од
11 февруари 2009
Мислења
931
Поени од реакции
11
Ajde da ja razmrdame temava malce :) Vecer novi natprevari, ne gledam nekoe posebno derbi,

I igracite moi da se spremaat za klucnata utakmica sezonava vo sreda, Mora da si ja sfatat seriozno!!

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ја им пишав дека не ми го отвара форумот,уште ми немаат вратено ама се ми се чини дека ми е до безжичниот интернет.Бев кај еден другар кој има безжичен и од таму нејќеше да го отвори

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Ја им пишав дека не ми го отвара форумот,уште ми немаат вратено ама се ми се чини дека ми е до безжичниот интернет.Бев кај еден другар кој има безжичен и од таму нејќеше да го отвори
Не е бе, кај мене е безжичен, а си работи добро, а од кај братучед ми, каде не е безжичен не го отвора... Нема врска тоа.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
епа незнам тогаш што би можело да биде.Иначе јас колку толку го направив компјутерот и ќе бидам спремен за дербито.Новинарот не напишал статија 3 кола заради проблемите со ПЦ то и преминувањето на лимитот на мојот нет.
:toe:

M

mercenary

Гостин
^ Мене не ми е бежичен па не ми го отвара...
И ја пишав на форумот,темата се вика forum problem(у HELP e(не у подфорумите на HELP,само у HELP),ќе влезеш таму и идеш доле кај што има теми отворено),таму пишувам и ми враќаат..ми кажа пробај ова,пробај она..ама ништо од тоа нејќе..така да сеа ќе видиме што друго ќе ми пише да направам..
Пиши и таму(ако некогаш ти го отвара форумот,дека мене некогаш ми го отвара),може таму ќе вратат...

Tise_MKD

Sir Tishe_MKD
Член од
11 февруари 2009
Мислења
931
Поени од реакции
11
Do igracite na vardar, Ako ne vi otvara forum, pisete mi poraka, za igranje, samo porakata da e na fid :P

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Форумот не ми го отвара веќе 2-3 месеци можеби.Иначе Тише ти пишав и овде ПП па ке се договориме.

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Тише си можел барем на приватен форум да отвориш темата, не на јавен, сите да гледаат. LoL

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.551
Поени од реакции
7.109
ај да се пофалам, стигнав до 16 место на светска скала по рејтинг.
до крајов на сезонава би требало до топ 15 да влезам.

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.551
Поени од реакции
7.109
незнам дали имате приметено, на почетната страна имате со жолта боја Test match.
кој сака може да поигра во било кое време, а и добро е кога ја претставуваш играта на некој другар, може да ја испроба!

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
некој играч од тимовите од големата четворка дали може да ми даде интервју за прегледот на колото?Поготово некој од Борец или Пиратите

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.551
Поени од реакции
7.109
некој играч од тимовите од големата четворка дали може да ми даде интервју за прегледот на колото?Поготово некој од Борец или Пиратите
Јас се имам појавено во интервју, можеш од борец да го земеш Џар Џар. Димовски нека даде предлог кој одкај нив да го земеш.

можеш да направиш и нешто како ФАН ВС ФАН исти прашања за двајцата испитаници и да ги ставиш и двата одговори па да читаме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom