Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, веќе подолго време собираме информации за Македонската Лига, бидејќи ќе имаме можност на FM 2010, конечно да бидеме менаџери на некој од нашите клубови.
Но бидејќи времето не гази, би ве замолил за помош при собирањето на информации за имињата и презимињата, датите на раѓање и точните позиции на нашите фудбалери.
Одприлика Пелистер, Вардар, Работнички, Македонија ЃП, Тетекс, Победа и Металург се средени.
Е сега за овие другите што преостануваат оди малку потешко.
Па затоа ако некој има информации за Турново, Ренова, Силекс, Слога и Милано ќе биде добредојден да помогни.
Секако ќе ни требаат информации и за Македонската Втора Лига. Па бидејќи на форумов, има луѓе од сите краеви на Македонија, секој може да напише информации за локалниот клуб од каде што доаѓа.

Се надевам дека навреме ќе ја коплетираме базата за Македонска Прва и Втора Лига, и ќе имаме можност да бидеме менаџери на некој од нашите клубови во FM 2010.

Еве го линкот, каде што се собираат податоци за research на Македонија: http://macedonianfootball.com/smf/index.php?board=17.0

Не се радувајте пред време, нема да ја има кракната барем до нова година ко лани, нормлно освен ако не си ја купите оригинал :toe:

Како не оригинал! Јас си знам еден чичко кој продава игри одма од првиот ден ко че излезат. Само нека излези одма ја земам ФМ 10. Инаку И јас да споделам некои искуства од играње менаџери. Прва менаџер шо ја играв беше од дедо Ноја некоја си 96 мислам беше. Интересна беше не беше лоша. После ја играв Чемпионшип Менаџер 98/99 мислам беше од Еидос. Арна беше и таа имаше така финти праење со два јузери и слично. Е сега од ко го купив лаптото јак си ја зедов ФМ 09 и многу сум задоволен. Мислам дека е доста реална посебно симулацијата за натпреварот и додавања и голови и грешки и се. Со МанЈ играв 2-3 сезони ама кога не го исполнив ветеното (title challenge) ме избркаја и ги зедов МанС. Која пара еј! Газда е некојси нафташ Ал-Мубарак. Пари фрчат. пред да ги земам Сити го освоија Уефа Куп. Ама ни еднаш не се пласираја во ЛШ. Е сега моментално ми е летен период пред сезона 2013/2014, а претходна завршив на 4 место што е првпат Сити да игра во ЛШ и тоа гадно се изнамачив во последните две кола. Најголем успех надвор ми е полуфинале на Уефа Куп изгубив од Спортинг Лисабон.

Стартен состав:

-----------------Акинфеев-----------------------

Г. Џонсон---М.Ричардс----Вермален-----Антуњес

Хусев-------Мутињо----Алонсо------------Бабел

--------Агуеро-------Жињак--------------------

Резерви:

Харт, Бокали, Гаридо, О'Конор, Фелаини, Росицки, Обертан, Мајкл Џонсон, Рајт-Филипс, Крауч, Маме Бирам Диуф

Сега “летово“ треба да дојдат, купени се веќе, Маскерано, Сење (од Сошо) и Роналдињо.

Ова арапиве даваат пари бе. Им кажав дека ќе направ сериозен title challenge и ми даваат по 150 мил. е за трансфери. Досега откако сум во Сити имам потрошено 350 мил. за купување играчи и добиено 260 мил. од продавање. Најскап досега ми е Маскерано за 68 мил. Е .

Пред некое време решив да ја пробам Чемпионшип Менаџер 10. Убаа е графиката и се тоа ама симулацијата на натпреварите.....ГНОЈ! Подебилни движења немам видено. Сега че си ја чекам новата ФМ 10 јак е лаптопов че ја издржи.

Шо викате за Фифа Менаџер 2010?Го глеав трејлеров и шо знам, ми се засвиѓа вака на прв поглед.Ја неам играно никат.Ептен ми се свиѓа ова Онлајн со други шо моеш да играш.Искача на 29 октомври, а демото веќе е искочено

857437f4.jpg

4f836a6e.jpg

6c16c1e7.jpg

bfdb87bf.jpg

Чекај бе, ова Fifa Manager има PS3 графика?

Бидејќи од шотовиве како што глеам, PC верзијата на FIFA 10 нема такви детали на стадионот и тревата.
Некој знае нешто повеќе?

Чекај бе, ова Fifa Manager има PS3 графика?

Бидејќи од шотовиве како што глеам, PC верзијата на FIFA 10 нема такви детали на стадионот и тревата.
Некој знае нешто повеќе?
Така ти изгледа, исто како Фифа на PC е.

Lugje jas ja igrav fudbal menadzer 2009, ama non stop mi zaglavuvase na edna data (ne se sekjavam koja bese ) posle prvata sezona bese znam. I ne mozev da ja opravam i ja izbrisav. A jako timce imav, igrav so QPR. Aj 2010 koa ke izleze ke ve prasam vas za nekoj torrent, gledam po upateni ste vo igrava.

Фифа менаџер се појави на торент.

Кога ќе ми текне, имаше еден стар менаџер, многу беше добар...само му го заборавив името. Сакам пак да го играм. Се сеќавам уште играа Дејвид Бекам и Рој Кин за Манчестер. Некој ако знае за кој менаџер мислам нека помага да го најдам :)
Се сеќавам и на тоа дека брзо минуваа деновите...ако со ова можам да помогнам на некој ОК.

Однапред Благодарам :)

Кога ќе ми текне, имаше еден стар менаџер, многу беше добар...само му го заборавив името. Сакам пак да го играм. Се сеќавам уште играа Дејвид Бекам и Рој Кин за Манчестер. Некој ако знае за кој менаџер мислам нека помага да го најдам :)
Се сеќавам и на тоа дека брзо минуваа деновите...ако со ова можам да помогнам на некој ОК.

Премиер менаџер 99?

Фифа менаџер се појави на торент.

Сеуште не е излезена играта, до пред некој ден излезе само демото!

А да дадеше некој друг опис, на пример кој лиги ги имаше, кое време си ја играл, вака со брзо минување на деновите скоро на секој може да се наштима!

Сеуште не е излезена играта, до пред некој ден излезе само демото!

И ПЕС официјално излегуваше на 23, па излезе ден два порано. Излезена е и оваа, ја има по торент-странициве..

Премиер менаџер 99?

А да дадеше некој друг опис, на пример кој лиги ги имаше, кое време си ја играл, вака со брзо минување на деновите скоро на секој може да се наштима!

Благодарам и на двајцата што се потрудивте. Ја најдов.
F.A. Premier League Manager 2002 :)

Шо викате за Фифа Менаџер 2010?Го глеав трејлеров и шо знам, ми се засвиѓа вака на прв поглед.Ја неам играно никат.Ептен ми се свиѓа ова Онлајн со други шо моеш да играш.Искача на 29 октомври, а демото веќе е искочено

857437f4.jpg

4f836a6e.jpg

6c16c1e7.jpg

bfdb87bf.jpg
Досега ги имам играно 2 фифа менаџери 2008 и 2009.Ми се свиѓа тоа што е многу посложена од ФМ и повеќе работа има(дури и семејниот живот си го контролираш и личните финансии,купуваш куќи,јахти,играш голф...),но затоа дата базата на играчи е очајна.Освен најјаките 7-8 првенства,плус бразилско,другите сите се со измислени играчи.:tapp:А тоа многу многу ја уништува лигата.

Абе има ли некој пач за Фифа Менаџер 10, некој за Балканските Лиги или поточно за Македонија???

Едит

Иначе забрави да пишам.
Можеби до сеа најдобрио Менаџер шо сум го играл. Едноставно фантастичен, но фактот дека ама баш ништо нема за Балканските Лиги е голем минус.
Така да ако има некој Пач за тај дел, нека кажува!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom