Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Пица брат ја играв до сега онлајн :-) пиратска е а може............ Позз

Aj си ја порачав и јас..утре би требало да ја земам..:vozbud:

Само денес заиграв едно пола саат у плејстејшн и го немаше тоа Private Life, оти??
Дали кога ја уклучував играта на почетокот направив да нема,бидејќи се брзав и онака штракав безвеза или стврано нема?

Aj си ја порачав и јас..утре би требало да ја земам..:vozbud:

Само денес заиграв едно пола саат у плејстејшн и го немаше тоа Private Life, оти??
Дали кога ја уклучував играта на почетокот направив да нема,бидејќи се брзав и онака штракав безвеза или стврано нема?

Да на почетокот има да бираш дали сакаш со Приватен живот или не , изглеа си го штиклирал!:toe:

Како кога каде :vozbud:

Кажува монументално, зашо ја бев спремен и да ја купам нова.
Кажувај како одигра ? или сеа заебаваш?wow

Ja инсталирав и задоволен сум од играта..:)

Леле,само да дојде зимскиот распуст,растур ќе ја праам :pos2:

МанУтдЧампионс и јас чекам да дојде зимски распуст, ке го загреам столчето уфффффффффф пред компјутер:tv: ................ Позз:smir:

:):)))

Иначе за да играм онлајн ми бара некој код,нешто..Може ли некој да ми каже шо да пишам таму?

ја симнав али сеуште ја неам инсталирано.... треба деновиве да си зеам хардиск од 1 тб бидејќи овој у куќиштево шо ми е(500 гб) скоро ми е фул...

Одвај чекам да искочи Фифа Менаџер :vozbud:
Едноставно најдобра игра ... од било кои други менаџери се имам откажано веќе со години... само овој го играм... невидено чудо за разлика од другите менаџери кои ми се многу по тапа во секој поглед :smir:

гоонер4лифе излезена е фифа менаџер 2010 еееееееееееееееееее уште од кога........... Позз:smir:

абе шо да пишам кога се укл да играм онлајн???

Одвај чекам да искочи Фифа Менаџер :vozbud:
Едноставно најдобра игра ... од било кои други менаџери се имам откажано веќе со години... само овој го играм... невидено чудо за разлика од другите менаџери кои ми се многу по тапа во секој поглед :smir:

Фифа Менаџерот 2010 е веке излезена!:toe:

абе шо да пишам кога се укл да играм онлајн???

Типче..... нема шо да пишеш, пиратските не се играат онлајн.
Ако сакаш онлајн, купи си ја па играј!

Ме2 играта не се игра онлајн ако е пиратска, така да не пишувај глупости!

абе ја купив јас уште од претходниот понеделник..и си напраив акаунт за да играм онлајн ама ми бараше нешто,не памтам што беше..некој код..одтогаш не сум ни пробал да играм..:toe:

абе ја купив јас уште од претходниот понеделник..и си напраив акаунт за да играм онлајн ама ми бараше нешто,не памтам што беше..некој код..одтогаш не сум ни пробал да играм..:toe:

Ако си ја купил оригиналната верзија, кодот кој ти е на самата опаковка на Играта треба да го искористиш за тој код што ти го барал за играње Онлајн, без него не може да играш онлајн.
Ова важи само ако го имаш оригиналот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom