Еве ви слика од мојот комплетен тим. Играм со Јувентус и на почеток на трета сезона сум. Ги зедов до сега: Риклер (трампа), Торен (купен за нецел милијон), Банега (купен за 5 милијони), Валкот (слободен играч), Накамура (слободен играч), Ротен (слободен играч), Кварезма (18 милијони) Агуеро (36 милијони), Овен (слободен играч) и плус млади до 19-20 години зверови седум осум играчи. Едит: Зборувам за фунти, таа валута ја користам
Еве го комплетниот тим:
А еве ги сликовито стартните 11 (ги мењавам често во зависност од кондицијата и повредите бидејќи имам доста јаки играчи на клупата)
Едит 2: Куарезма место Џиовинко ми игра, грешно е тука ставено
Јас играм македонска лига на фм 2008 и добро е.Симнав и patch да ги подобри сите грешки во играта.
P.S. на фм 2006 Руни во 1 сезона даде 58 голови во сите натпреварувања(не сметајќи ја репрезентацијата).
Кој сака да си ги има сите дресови, слики од играчи, слики од клубовите и слично, нека си го симне пакетов, и нека го копира во My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.