Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Еј ај ако може линк за играва по ПП.
Фала однапред

Malku kasno se vlkucuvan na temava ama moram da kazam deka najgolem uspeh imav so Championship Manager 03/04 togas so Partizan igrav do 2036 godina i sekoja godina osvojuvav Srpska liga i Liga Sampioni.Site gi mackav Milan ,ayern.Ama imav edna zaebana taktika 4-1-3-2.Treba samo toj sto ti e mc da bide taka so solidni ocenki.A sto se odnesuva za ovaa novava Football Manager 2008 ne se palete na jaki ocenki.Sekogas mestete taktika i obavezno team talk,team instructions i player instructions.Sega pocnav so Bayern i so Klose,Toni vo napad ide top.Klose go stavam target men i rastursa.Bremen gi tepav 4:1.Ovdeka igram so taktika 4-2-4.
Ako sakate mozeme da mavneme manager preku net.Ako ima zainteresirani mojot msn e petar__popovski@hotmail.com(so dve dolni crti)
Pozdrav

Championship Menager 2008

Јас земав да играм Championship Menager 2008, Football 08 ми се здосади а и ако немаш пач е мн. глупо багови, вака не ти треба пач а и играчите не се онолку скупи како на Football Menager , ама затоа не се ни толку јаки направени. Ах да и нема правење мучке, мислам нема да играш со 2 тима па да си префрлаш играчи од еден во друг тим, ги има Македонија и можеш да си земеш кој сакаш играч од МК.

Дур почнува
f_men2m_e0e2a0c.jpg

Менито
f_men3m_0516e29.jpg

Мојот состав, (прва сезона)
f_men4m_a1a33b3.jpg

Табелата
f_men1m_54dce7b.jpg

Демек имаш примено само два гола??? Колку пати ги рестартираше мечојте?

21654681236 толку ,

земи играј га ќе видиш дека не е како другите менаџери, Интер имаат само 7 гола примено, на крај на сезона ќе ставам пак слика да видимо што ќе се случи игра е што да правам не е реалност гледај Фиорентина за опстанок се бори а Парма горе, јас си берам најаките играчи . И нема овде да играш со 2-3 ца и да си разменуваш играчи , и нема одма лоад мора да излезеш па да влезеш, за да играш еве ти мала споредба :) Гледај колку е јак Кака а колку Пандев, мене сите играчи ми се скоро црвени и сакаш да не тепам гледај одбрана
не се правени реални играчите ќе ставам и други слики

f_untitledm_9fc9fd5.jpg

f_men5m_58eedf6.jpg

Миланез, твоиве скришнотс ми кажаа само колку е дебилна играта :smir:

Не е дебилна бе на крај на сезона ќе ставам пак ќе видиш,

Ако го има некој ПАЧОТ или знае од каде да го спуштам за ФУДБАЛ МЕНАЏЕР нека ми каже, да го поиграм малце тој инаку не се игра на секоја утакмица голови поништуваат.

Ova izgleda e Federico Laurito od Udinese go imas zemeno, ama kako go imas napraveno takov......

a be na FM2007 imase FM2007 EDIT ,a i na ovaa imat isto i si im davas ti ocenki na igracive,so sakas mojs da prajs.ja pandev go imav napraeno isto taka se po 20 i gazese toj.go imav zemeno vo Man U i po 60 gola na sezona davase.

Абе крак ај некој нека ми даде или прати линк од кај да спуштим . . . :placi:

За ФудбалМенаџер

едит. Средена работа фала Иван :bonjour:

Најголемиот пораз дома
f_dasffm_f9e15ae.jpg

Во купот отпаднав од Јувентус
f_asggm_deb00ce.jpg

Си освоив ЛШ мн. лесно со овие
f_safafsam_dfb9872.jpg

Еве како заврши Сериа А (најреално)
f_qwttqtqtqm_8d9d384.jpg

Овој менаџер го играм дека тој мн. споро иде овој одма дур да напишем пост на кајгана таму више завршила утакмицата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom