Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
По првата сезона со Бирмиргем, која ја завршив 7-ми, вака изгледа мојот тим за втората сезона:

6ydtv01.jpg

п.с. Видете го ѕверов:

8fuinmo.jpg

Ако сака некој да ми каже кој лиги ги има во Најновата Football Manager 2008 ?

скоро сите,те интересира за некоја посебно?

Да да , од балканските лиги кои ги има ? Ја има Македонската ???

Football Manager

Izvor:mk.wikipedia:Football_Manager

Jump to: navigation, search
This article is about the computer game series. For the general concept of football management, see coach (sport).

Football Manager 2008 box art

Football Manager is a series of football management simulation games first released in 1982 by Addictive Games, and lasting until the mid 1990s. In 2004, the series was revived by Sports Interactive to replace the name of their Championship Manager series. The original series is credited as being the first ever computer game to use the concept of managing a football team. Football Manager 2008 is the latest in the series.
In the United States and Canada the series is sold as Worldwide Soccer Manager or WSM. This is similar to the name of the series on the Sega Saturn and Sega Dreamcast. These games were published by Sega who, incidentally, are now Football Manager's publishers, in the place of Eidos, who published Sports Interactive's Championship Manager series until their split in 2003.

da go pofalam novio patch za igrava :)
po 3 crveni i po 3 penali dava na natprevar
na prvata slika jas igrav (kaj so gubi farca 4-1 se razbira), a na drugite kompjutero

Да бе, вака ќе играме, со пачови:tapp:. Кај мене во клас ги слушам прават дупли јузери, ќе понудат милионче за Кака, ќе отиде кај другиот јузер, ќе го прифати трансферот и готово.
Не е интересно со шифри, читови... се губи смисолот на играта.:nenene:
Џабе се троши време така.

Да бе, вака ќе играме, со пачови:tapp:. Кај мене во клас ги слушам прават дупли јузери, ќе понудат милионче за Кака, ќе отиде кај другиот јузер, ќе го прифати трансферот и готово.
Не е интересно со шифри, читови... се губи смисолот на играта.:nenene:
Џабе се троши време така.
Грешно си разбрала,овој пач е да се поправат баговите во играта,не да се направи полесна:smir:

Грешно си разбрала,овој пач е да се поправат баговите во играта,не да се направи полесна:smir:
Aaa ок, испричавам се, исфрустрирана сум од мафијашине во клас, уште ме држи нервозата :)

Затоа не играм со нив, и прабаба ми покојна така може да си направи Дрим Тим :)

Едит : Еве ја мојата прва постава на Манчестер Јунајтед
Не прашувајте колку го купив Кака и колку пари бара, боли :)
Managerman.JPG

Ееее ... тоа морам да прашам ЗА КОЛКУ ГО КУПИ КАКА` .?
баш ме интересира

Анри го купила :vozbud:

Анри даде вкупно 52 гола во сите натпреварувања, ѕвер е !
А Кака го купив 156,000,000$, прво сакав Фабрегас да го купам, ама ми бараа 278,000,000$ и си реков No way, Jose! и си го купив Кака.:pipi:
Не купувам често, кога ќе се повреди некој стандарден повеќе сакам да ставам во првиот тим некој од младинците или од резервите, отколку да се зезам со трансфери :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom