Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
А бе ќе прајме клан, не е проблем, и на много луѓе ќе им смета шо ќе сецка... И ќе се распадне кланот... И никако да се пресметаме значи...

Ако сакаш слики инсталирај си ја Фифа Менаџер,многу просто.
Прашувам за оваа дан има пач ако нема ЈБГ знам за ФИФА Менаџер дека има :uvo:

А бе ќе прајме клан, не е проблем, и на много луѓе ќе им смета шо ќе сецка... И ќе се распадне кланот... И никако да се пресметаме значи...
Епа нема да бидеме мн. деца 2 на 2

па постирав некои графички додатоци поназад,побарај

Еве како игра Jeenu Girl Manager 08' со Манчестер Јунајтед :
Stojkov.JPG

Средниов ред ми е да го грабнеш и да бегаш :)

manager1.JPG

eх со Манчестер.. Земи ги Бирмиргем и да те видам :smee: Ја со Бирмиргем моментално сум 6 на табела, и едвај чекам да заврши сезонава да видам што пари ќе ми дадат за трансфери. :bilder: али у секој случај, браво, изненаден сум :)

Yeah yeah, само вие фалете се кој шо постигнал... Ај играјте мрежно против мене и повторете ги овие успеси, да ве видам:)))))))))))))

eх со Манчестер.. Земи ги Бирмиргем и да те видам :smee: Ја со Бирмиргем моментално сум 6 на табела, и едвај чекам да заврши сезонава да видам што пари ќе ми дадат за трансфери. :bilder: али у секој случај, браво, изненаден сум :)

Земи некој утепан, како на пример јас Стојков што го земав за 600.000$
а сега вреди 6 милиончиња. Ако не ти чини после, можеш да го продадеш и бизнис да си направиш :)

Баш ми е мило што гледам дека и девојки играат фм2008.
Сега да прашам за неколку совети.
Со добри играчи и таленти е ок,ги има цел куп,туку кажете некоја добра тактика за менаџеров пошто со никоја не ми иде.
И уште нешто,како да се дигне моралот на фудбалерите,цело време се демотивирани:toe: .

da go pofalam novio patch za igrava :)
po 3 crveni i po 3 penali dava na natprevar
na prvata slika jas igrav (kaj so gubi farca 4-1 se razbira), a na drugite kompjutero

6x8ngnc.jpg

eb73a15f27.jpg

7xbubue.jpg

8evd9ab.jpg

Дее ... црвени , пенали нели нема багови :lol:

пс.
Излезена е Championship Menager 2008 мн. добра е нема багови ...
само што се ефтини играчите , ама закон си е играва ги има сите играчи без пач. Можеш да купуваш од Македонија играчи ...

100mr1.jpg

steta po vtor pat so gi napolnav ovie nesreknicite vo spenis kup. na santiago ako ne mu klam 20 ja brisam igrava

videte so cudoviste go naprajv Veloso (najak igrac vo igrata posle edna sezona vo Real, prosek vo se 18)

velosoro7.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom