Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може да ми каже некој како да му понудам на некој играч да стане тренер?

П.С. Русин, ако ми се заебе играва со ова, те бесам пред ЈБТ :)
Стискаш на профилот на играчот, потоа во десниот долен агол има повеќе опции. Ја бираш опцијата Player Interaction. Еве го тоа и сликовито:

6l3eg6d.jpg

Потоа, кога ќе стиснеш на тоа, има повеќе опции за кои можеш да му сугестираш дека би бил добар тренер и тн. Еве го и тоа сликовито:

82k8myg.jpg

Исто така, многу е важно и што мисли играчот да прави одкако ќе заврши со кариерата. Има погоре Long-Тerm Рlans, каде пишува дали играчот е заинтересиран да биде тренер. Доколку му пишува дека дефинитивно нема да се занимава со фудбал одкако ќе се пензионира, не пробувај да му сугеситраш да стане тренер, бидејќи нема да стане :). Има играчи кои се заинтересирани за тоа, како во случајов погоре мојот Ротен.

:smir:

Aaa го знам тоа, го спремам Гигс за тренер и прифаќа, него мислев да не има кај offer new contract нешто.
Фала Гарфилд :)
Инаку ај препорачајте ми некој добар am l :), Гигс направи 38 години.

А за тоа договор да му понудиш, ќе почекаш прво да се пензионира, па после.. Инаку, АМ добар, би ти го препорачал Sergio Aguero, не е нормален, 30 гола за сезона ми даде, а рачунај не е класичен напаѓач. Исто така и Carlos Vela e одличен. Fernando Belluschi и Jonathan de Guzman ѕирни ги, кај мене зверови се. Ама сите овие се мрснички, или поточно кажано, скапи, ако имаш буџед земај не му ја мисли. Ако немаш.. најди си од негде :pos:

Фала уште еднаш Гарфилд.
Русин, ова го ископирав како фолдер во дестинацијата и пак не дава слики. Да не треба нова игра да се почне за да почне да функционира?

Ама ова гарант не си го направила :pipi:

Среди работа тука и све ќе биде ок :smir:

Сега ми текна бе зашто не ти работи ...

Све ти е ок направено чим си го прочитал постот на Јове, ама треба да идеш у Preferences, да кликнеш Display and sound, и да го одштиклираш Use Skin Cache, а да го штиклираш Always Reload Skin On Confirm.

Еве како изгледа кај мене, вака треба да изгледа и кај тебе ...

Фала, е сега работи, така кажи ти :) :)

Што напраe со АМ, зеде некого? :) Инаку, ако уште не зеде, би ти го препорачал и Fabio Quagliarella звер невиден!

da ne znaj nekoj kako mozi da se napraj Makedonskata liga da fajka na 8.0.1 verzija? oti samo na default fajka

Абе луѓе ова што ќе ве прашам е за оние што имаат patch со македонска лига. Дали после тоа како кратенка за државата кај македонија ви пишува SER, а кај србија пишува MKD? Зошто кај мене пишува и некогаш многу ме иритира

Абе луѓе ова што ќе ве прашам е за оние што имаат patch со македонска лига. Дали после тоа како кратенка за државата кај македонија ви пишува SER, а кај србија пишува MKD? Зошто кај мене пишува и некогаш многу ме иритира

и јас се чудев прв пат ко видов, ама после ми кажаја дека Македонската лига ја заменва српската и зато е малце заебано

Се решив да не купувам никој, не дека немам пари, туку сакам да испробам некој од младинците. Го земав од резервите мислам, Магнус Ајкрем, и се прикажа како доста добар. Ретко се заморува :)

Eдит : Гледајте го ѕверов што го земав кога се пензионираше ван дер Сар. Помлад е од мене голманов:pos2:
golman455.jpg

Се решив да не купувам никој, не дека немам пари, туку сакам да испробам некој од младинците. Го земав од резервите мислам, Магнус Ајкрем, и се прикажа како доста добар. Ретко се заморува :)

Eдит : Гледајте го ѕверов што го земав кога се пензионираше ван дер Сар. Помлад е од мене голманов:pos2:
golman455.jpg

kolku godini e ovaj na pocetok i kako mu ja krena cenata na $40?

Голманот е излезен од младинска школа после втора-трета сезона. И го купила од некој тим за 40$

pa poarno ochoa za 8M na pocetok da go zemis (najak vo igrata posle Iker i buffon) ili akinfeev. akinfeev se zema na free po nekolku sezoni. miguel angel fraga isto meksikanec se zema za dzabe. 20 god i cini za vtor golman

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom