Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Смеј се колку сакаш ал на фм со Звезда и Динамо најдобро е да се игра затоа што имаш све и финансии и школа и терени ;)
Мислев јадеш гомна за „пониска лига“ пошо они се у Прва лига. :D
Како и да е, со балкански тим неам играно од ФМ08.

Ништо од 16.3 среден небагосан пач а?
Ми се приигра пак деновиве, пуштив 16.2 иам еден сејф со Аталанта ама некако не ми е интересно.

Дајте нешто предлог предизвик, интересна формација да губам време.

Ништо од 16.3 среден небагосан пач а?
Ми се приигра пак деновиве, пуштив 16.2 иам еден сејф со Аталанта ама некако не ми е интересно.

Дајте нешто предлог предизвик, интересна формација да губам време.
Македонија.

Момци сакам да играм со другар ми јас од дома и тој од дома, гледам не бива со ХАМАЧИ , па планирам да ја купам играта бидејќи само тоа е опција е сега сакам да прашам дали може истата игра што ќе ја купам јас да ја инсталира и тој или ќе треба 2 игри да купиме ? и дали сигурно ќе може да се игра ? ќитав дека со оригинал игра ОНЛИНЕ бидува ....ПОМОШ ?

Инсталирав Steam за да играм Dota 2 и сега кога ја пуштам ФМ не ми ја отвара играта, туку ми го отвара стимот. Помош?

Дали имаат пуштено некои информации за Менаџер 2017?

Дали имаат пуштено некои информации за Менаџер 2017?
Да, колку што видов јас во август месец, ако има измени нека ме поправи некој секако, информации за што е ново/сменето ќе добијат само тие што ќе ја порачаат играта, pre-order. Голем број на фанови на играва се бунат за оваа одлука, оној Мајлс вика дека ако сте верен фан на играва, ќе ја порачате и ќе видите што е ново :tapp: Сигурно нема да дадам 35 евра или колку и да се и да сум верен фан а да видам дека голманите уште се однесуваат како ботови и секоја втора утакмица е со 20+ удари кон гол и со 1 постигнат гол преку сила.

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/-NEO-

ova e linkot preku koj se registrirate igrata e vid na fudbalski menadzer kade se zima vistinski evra,od ovaa sezona 1 mesto vo ligata zima 50 evra posledniot zima 5 evra no ima i drugi nacini za zarabotka,odzima mn malku vreme pokraj zabavata moze nesto i da se kari.

ako e nekoj zainteresiran ke mu objasnam podetalno kako ide

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom