Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
igram protiv juve, ja roma, gi vodam 0-1, mi izramnuvaat vo vtoro, mi isklucuvaat dvajca igraci, igram formacija 4 1 3, davam gol vo 88ma za 1-2, za da u 93 golmanot moj se misli sto da pravi i na kraj mu ja podava na Morata ( vo juve igra ) i mi izramnuva na 2-2. Za remi bubreg davav posle dvata crveni, ama ova be :pos::pos::pos:
kaj sudiite, pa i golmanot go kupile.

ti ebam odvratnata igra, titula sekako osvojuvam, ali toa ne go zanemaruva faktot deka menadzerov e tesko sranje godinava.

igram protiv juve, ja roma, gi vodam 0-1, mi izramnuvaat vo vtoro, mi isklucuvaat dvajca igraci, igram formacija 4 1 3, davam gol vo 88ma za 1-2, za da u 93 golmanot moj se misli sto da pravi i na kraj mu ja podava na Morata ( vo juve igra ) i mi izramnuva na 2-2. Za remi bubreg davav posle dvata crveni, ama ova be :pos::pos::pos:
kaj sudiite, pa i golmanot go kupile.

ti ebam odvratnata igra, titula sekako osvojuvam, ali toa ne go zanemaruva faktot deka menadzerov e tesko sranje godinava.
А што очекуваш од МОРГАН ДЕ САНКТИС!? :D

Makedonska liga ke ima vo FM 2014 ?
Мислиш ФМ 15, :) ... Ќе нема ... и во идните берзии ќе нема, причина е зошто нема официјална македонска група која ќе иницијализира предлог до SI за додавање на Мак Лига,се шо е потребно е собирање на група од десетина души,кога е годишен конкурс за групи за соработка со СИ,аплицирање,признавање,значи база на волонтирање,си добиваш бесплатна Фм за сите членови во сите идни верзии кои ќе излезат,наша задача е само собирање на информации од играчи,трансфери и промени во Мак Лигата и да ги известуваме СИ. СИ понатаму ќе си контактира со ФФМ за ставање на Мак Лигата и ќе си ја имаме :) се надевам дека одговорив точно :)

Pa daj da se soberime 10 tina dusi, barem ke lapnime besplatna FM :) Jas sum za :))

Тешка мафија се овие Удинезе-Вотфорд и Гранада а и тој спортскиот директор мој да му го изнаебам женичето!!!!
На своја одговорност им ги даде Скуфет (17год голман што планирав да ми брани прва постава) и Исак Саксес (17 год шпиц од Нигерија, чудо од дете) на Гранада и Фараони пак им го врати на Вотфорд...Пошто превише играчи сум им земал на нив па требало да им дадеме и ние бла бла не разбрав добро одма исклучив избришав и сејф и у пичку матер.
:mad:

Untitled.png

Каква дебитанска сезона. Само што влегов од втора лига. За влакно ми избега титулата. Не се ни надевав до последно коло кога во 37мо коло Сити ги тепаа Јунајтед 1-0 а јас арсенал 1-2 на гости. Ама на крај во 38мо коло Ја ги тепам ВБА 3-0 ама па И јунајтед ги тепа виган 3-0. И гол разликата не се смени. А мислам дека во меѓусебни дуелу бев боље од нив.[DOUBLEPOST=1408320114][/DOUBLEPOST]Плус освојв и Фа куп со гол во 90та минутаа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Untitledasda.png

Последно уредено:
Дечки, кој може да ми прате линк за download на играта, реинсталација прави пред некое време и сега ја немам :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom