Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ако си удине можеш за без пари да земаш играчи од вотфорд и гранада?Каква мафија се овие Удинезе, Вотфорд и Гранада.
Сакам да тестирам една анализа на тактиката на Ван Гал што ја фурал со МанчестАр на подготвителните утакмици, и ги одбрав Удинезе знаејќи дека 100 години играат таков систем на игра.
Познато е дека овие 3 тима се на еден ист сопственик, Џино Поцо, меѓутоа поима немав дека можам да им ги зиам играчите за 0 евра.
Еве веќе 4 играчи донесов, без да потрошам денар. А на позајмица имам преку 100 играчи, коа ќе се вратат на крај на сезона има да се убијам од продавање.
На 12ката исто играв со Удинезе и на крај на првата сезона односно на почеток на втората од продажба да играчите заработив околу 100 милиони евра, напраив тим снова и освоив се што моеше да се освои.
Така планирам и сега.![]()
Да, и тоа квалитетни играчи за екипа како Удинезе.Значи ако си удине можеш за без пари да земаш играчи од вотфорд и гранада?![]()
Ми снема струија пред саат време и ми го сјеба сејвот со Волвс. Некое чаре да го враам. Таман ситгна до полузеона и одлично ми идеше.![]()
![]()
![]()
Delete your settings files
To delete your Preferences Files please do the following:
Windows XP:
1. Click "Start" then click "Run"
2. Type the following into the run box and press "Enter": %appdata% (Make sure you press Enter, it may otherwise say 'No items match your search')
3. Go into the "Sports Interactive" Folder.
4. Go to the "Football Manager 2014" Folder.
5. Delete the "Preferences" Folder found inside here.
Windows Vista and Windows 7:
1. Click "Start"
2. Within the "Search Programs and Files" box, paste the following then press "Enter": %localappdata%/sports interactive/football manager 2014 (Make sure you press Enter, it may otherwise say 'No items match your search')
3. Delete "Preferences" folder
Usual Symptom: After launching the game, the screen is grey or black so I can't see anything or the menu buttons appear jumbled.
Your Graphics Card is likely having issues running the game in 'GPU Rendering mode'. If you change it to 'Software Rendering mode' this should solve your problem.
To do this via the in-game preferences, follow the instructions below:
- Enter your in-game preferences
- Click the 'Interface' tab
- Within the 'General' panel change the 'Rendering Mode' from 'GPU Assisted' to 'Software'
- Click the 'Confirm' button
If you cannot access your preferences you can change this when first launching the game by pressing and briefly holding:
ALT + SHIFT + F10 all at the same time.
This should resolve your issue.
Не верувам дека можеш да го вратиш сејфот ,освен ако не си имаш бекап .... Чим ти се зезне ,нема чаре ,толку и е уништен фајлот ... Чим ти снима ново,ти го делитира стариот тоес ти го реврајтира ... Намести си на 2 недели бекап ,по 4 сејфа автоматски да имаш .... со тоа ништо не губишМи снема струија пред саат време и ми го сјеба сејвот со Волвс. Некое чаре да го враам. Таман ситгна до полузеона и одлично ми идеше.![]()
![]()
![]()
несака...испробано кај мене,си работи пак сејвот
А да изградиш нов стадион ?!Every board meeting
![]()