Football Manager 2014

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.596
Поени од реакции
48.666
igram protiv juve, ja roma, gi vodam 0-1, mi izramnuvaat vo vtoro, mi isklucuvaat dvajca igraci, igram formacija 4 1 3, davam gol vo 88ma za 1-2, za da u 93 golmanot moj se misli sto da pravi i na kraj mu ja podava na Morata ( vo juve igra ) i mi izramnuva na 2-2. Za remi bubreg davav posle dvata crveni, ama ova be :pos::pos::pos:
kaj sudiite, pa i golmanot go kupile.

ti ebam odvratnata igra, titula sekako osvojuvam, ali toa ne go zanemaruva faktot deka menadzerov e tesko sranje godinava.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
igram protiv juve, ja roma, gi vodam 0-1, mi izramnuvaat vo vtoro, mi isklucuvaat dvajca igraci, igram formacija 4 1 3, davam gol vo 88ma za 1-2, za da u 93 golmanot moj se misli sto da pravi i na kraj mu ja podava na Morata ( vo juve igra ) i mi izramnuva na 2-2. Za remi bubreg davav posle dvata crveni, ama ova be :pos::pos::pos:
kaj sudiite, pa i golmanot go kupile.

ti ebam odvratnata igra, titula sekako osvojuvam, ali toa ne go zanemaruva faktot deka menadzerov e tesko sranje godinava.
А што очекуваш од МОРГАН ДЕ САНКТИС!? :D

Ф

Флеш

Гостин
Makedonska liga ke ima vo FM 2014 ?
Мислиш ФМ 15, :) ... Ќе нема ... и во идните берзии ќе нема, причина е зошто нема официјална македонска група која ќе иницијализира предлог до SI за додавање на Мак Лига,се шо е потребно е собирање на група од десетина души,кога е годишен конкурс за групи за соработка со СИ,аплицирање,признавање,значи база на волонтирање,си добиваш бесплатна Фм за сите членови во сите идни верзии кои ќе излезат,наша задача е само собирање на информации од играчи,трансфери и промени во Мак Лигата и да ги известуваме СИ. СИ понатаму ќе си контактира со ФФМ за ставање на Мак Лигата и ќе си ја имаме :) се надевам дека одговорив точно :)

Член од
17 август 2014
Мислења
3.796
Поени од реакции
6.306
Pa daj da se soberime 10 tina dusi, barem ke lapnime besplatna FM :) Jas sum za :))

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тешка мафија се овие Удинезе-Вотфорд и Гранада а и тој спортскиот директор мој да му го изнаебам женичето!!!!
На своја одговорност им ги даде Скуфет (17год голман што планирав да ми брани прва постава) и Исак Саксес (17 год шпиц од Нигерија, чудо од дете) на Гранада и Фараони пак им го врати на Вотфорд...Пошто превише играчи сум им земал на нив па требало да им дадеме и ние бла бла не разбрав добро одма исклучив избришав и сејф и у пичку матер.
:mad:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.020
Поени од реакции
5.343
Untitled.png

Каква дебитанска сезона. Само што влегов од втора лига. За влакно ми избега титулата. Не се ни надевав до последно коло кога во 37мо коло Сити ги тепаа Јунајтед 1-0 а јас арсенал 1-2 на гости. Ама на крај во 38мо коло Ја ги тепам ВБА 3-0 ама па И јунајтед ги тепа виган 3-0. И гол разликата не се смени. А мислам дека во меѓусебни дуелу бев боље од нив.[DOUBLEPOST=1408320114][/DOUBLEPOST]Плус освојв и Фа куп со гол во 90та минутаа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Untitledasda.png

Последно уредено:
Член од
11 август 2014
Мислења
21
Поени од реакции
1
Дечки, кој може да ми прате линк за download на играта, реинсталација прави пред некое време и сега ја немам :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom