Ја па спротивно. Најдобар играч во прва сезона, 30 гола и 15 асистенции (ако не и повеќе асистенции). Али да не беше он немаше да земам Бундес, ЛШ и Купот така да не се жалам. И така повеќе Манџукиќ ми ствараше проблеми во втора сезона против нив.
Иначе сепак ги земав и Кова и Гил Ромеро а Обианг во Барса за 25м го шитнав. Тах имал клаузула, не сум видел, го земав за 25, Нкулу во ПСЖ го шитнав за 32. Поради таа продажба се побудни Миктиријан, демек да сум го засилел клубот, бла бла, ја му ветив дека ќе го засилам...and i did. Не мислев да купувам/продавам никој, али на последен ден од трансфер рок ми стигна понуда за Миктиријан, им барам 45М на ПСЖ, прифаќаат и одма понудувам исто толку за Хамес.

(клаузула) Така да, го остварив ветеното, го подобрив тимот.
После ми стигна понуда од 49М за Лукас Ромеро од Монако, им побарав 60 бидејќи не сакав веќе да го менувам тимот, а знаев дека ќе се откажат.
Иначе кај Сити, кои не изборија пласман ни во Лига Европа, пола тим на трансфер листа, па си останаа без Јаја и Агуеро. Супер играчи, ама нема шанси да им давам преку 200 илјади плата неделно.
Прва сезона: 55М потрошени, 44М инкасирани. Втора сезона 107М-77М и сега третава сезона 162М-203М. Така да, на нула сум (горе-доле).