Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Даме Груев ќе избрза со некои клизачи :D

mu gi trgnav klizacite od trening rezimot,ke vidime kako ke se pokaze :D

Johny,pa rezervite sto gi imam se pojaki od nivniot prv sostav...ama moze sudii da potkupat,imaat pari tie :D

Инсталирав 2014 до Football.Manager.2014.V14.1.3.45519.Crash.Fix и да ги ставам новиве апдејти или доста е? И за црниот скин, го нема на играва?

Добро може некако да се оправат имињата на играчите на релоадед верзијата ? Триста милиони глупости направив и пак не се оправаат. Иначе имињата се менуваат али никако вистинските да се погодат :LOL:

Како да ја оправам ? Да симнувам нова верзија, да ја купам играта... чаре ? Пачови нешо ова она :unsure:

Добро може некако да се оправат имињата на играчите на релоадед верзијата ? Триста милиони глупости направив и пак не се оправаат. Иначе имињата се менуваат али никако вистинските да се погодат :LOL:

Како да ја оправам ? Да симнувам нова верзија, да ја купам играта... чаре ? Пачови нешо ова она :unsure:
Оди по хпати кажано,симни од NosTeam,гуглај, имаш редовен апдејт ... ако не си мрза, врти неколку страни назад,постирав директен линк .. јас ја имам оваа си работи супер ...

Оди по хпати кажано,симни од NosTeam,гуглај, имаш редовен апдејт ... ако не си мрза, врти неколку страни назад,постирав директен линк .. јас ја имам оваа си работи супер ...
Изгледа сум ја унтал таа страна едно дестина страни назад барав ама се беа дискусии за тактики, корнери итн...
Ќе побарам после сега ќе јадам ако нешто заглавам ќе ти пишам во ПП, може ? :icon_mrgr:

Иначе последниве 2-3 недели фм11 играв мислев новиве ќе ме дупчат ама грешка сум бил солидно ми работи фм14.

Како да направам тука кај атрибутите да ми се покажуваат за сите улоги посебно?
Незнам зошто сега ја немам таа опција, на почетокот имав буквално за секоја улога, пример...Full Back--->Attack/Defend/Support, во зависност од тоа што ке одберам, а сега го имам само ова, некои базични поставки:
d8CKhdH.png

Somebody? :unsure:

Па тоа не се гледа тука туку во профилот на играчот, имаш таму десно над атрибутите. Не знам точно како пишуваше, затоа што моментално не сум у играта, ама ќе најдеш.

Eva Karneiro ја купувам без разлика со кој клуб играм , не бара многу по 2000евра неделно ама јас по 4000 и давам.

i seuste ne go sredivme mojot problem (strana,dve ponazad)

mora da imam instaliran steam so acaunt za da ja pustam 14-kata ili nema vrska toa ?

i za apdejtite na igrata,mora site da gi simnam i da gi instaliram ili dovolen e posledniot samo ?

@Џонтра Волта ne me citiraj,ke jades kotek :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom