Ѓорче 1932
тој сум...
Даме Груев ќе избрза со некои клизачи![]()
mu gi trgnav klizacite od trening rezimot,ke vidime kako ke se pokaze

Johny,pa rezervite sto gi imam se pojaki od nivniot prv sostav...ama moze sudii da potkupat,imaat pari tie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Даме Груев ќе избрза со некои клизачи![]()
А асистент кој ти е бе? Љубчо Георгиевски ли![]()
Оди по хпати кажано,симни од NosTeam,гуглај, имаш редовен апдејт ... ако не си мрза, врти неколку страни назад,постирав директен линк .. јас ја имам оваа си работи супер ...Добро може некако да се оправат имињата на играчите на релоадед верзијата ? Триста милиони глупости направив и пак не се оправаат. Иначе имињата се менуваат али никако вистинските да се погодат
Како да ја оправам ? Да симнувам нова верзија, да ја купам играта... чаре ? Пачови нешо ова она![]()
Изгледа сум ја унтал таа страна едно дестина страни назад барав ама се беа дискусии за тактики, корнери итн...Оди по хпати кажано,симни од NosTeam,гуглај, имаш редовен апдејт ... ако не си мрза, врти неколку страни назад,постирав директен линк .. јас ја имам оваа си работи супер ...
Уште ваков пресврт немав видено во играва 4-1 тепа милан првата утакмица сега изгубија 4-0 на гости и тоа со само 1 шут .Прегледај го приврзокот 83025![]()
Како да направам тука кај атрибутите да ми се покажуваат за сите улоги посебно?
Незнам зошто сега ја немам таа опција, на почетокот имав буквално за секоја улога, пример...Full Back--->Attack/Defend/Support, во зависност од тоа што ке одберам, а сега го имам само ова, некои базични поставки:
![]()