Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
i seuste ne go sredivme mojot problem (strana,dve ponazad)

mora da imam instaliran steam so acaunt za da ja pustam 14-kata ili nema vrska toa ?

i za apdejtite na igrata,mora site da gi simnam i da gi instaliram ili dovolen e posledniot samo ?

@Џонтра Волта ne me citiraj,ke jades kotek :D
Не мора да имаш стим за да ја пуштиш фм14 , последниот само симниго и копирај све во фолдерот кај што ти е инсталирана и терај :)

На полусезона со Евертон сум со скор 17/19 :pos::pos: На Челзи им бегам 4 бода плус натпревар помалце имам.
Трансфери само Метс Дели го земав, партали прави дечкото. Знаев дека Евертон немаат буџет и се сиромашни ала Брегалница ама 9 м, њтф ? Не можам ни да позајмам играч не па да купам некој.

Да ја завршам сезона-две ќе отворам тема за подетално, се надевам ќе успеам до титула да дојдам во првата сезона :cool:

На полусезона со Евертон сум со скор 17/19 :pos::pos: На Челзи им бегам 4 бода плус натпревар помалце имам.
Трансфери само Метс Дели го земав, партали прави дечкото. Знаев дека Евертон немаат буџет и се сиромашни ала Брегалница ама 9 м, њтф ? Не можам ни да позајмам играч не па да купам некој.

Да ја завршам сезона-две ќе отворам тема за подетално, се надевам ќе успеам до титула да дојдам во првата сезона :cool:

Ако го успееш тоа, земај ги Македонија Ѓорче Петров одма, во вистински живот. :D

1zouql0.jpg

Mentality: Control
Fluidity: Fluid

2cfpe8k.jpg

Пробај и пиши дали ја бива. На најновиот пач против послаби екипи одлични резултати правам. Целосна доминација имаш со формацијава. Двајцата средишњаци пред одбраната ти се клучни. И глеај inside forward-от десно што ти е левак да ти биде по можност.

1zouql0.jpg

2cfpe8k.jpg

Пробај и пиши дали ја бива. На најновиот пач против послаби екипи одлични резултати правам. Целосна доминација имаш со формацијава. Двајцата средишњаци пред одбраната ти се клучни. И глеај inside forward-от десно што ти е левак да ти биде по можност.
Грк земал .... Предавник ... Одма да се стрела ...

1zouql0.jpg

2cfpe8k.jpg

sega ja srediv,samo steta na polusezona sum skoro,ke mi treba malce vreme za voigruvanje i nemam kojznae kakov napagac ke mora da kupuvam vo zimskiot preoden rok.

nego treninzite kako ti se namesteni ?

Озбилно? Само ја играм пиратска верзија? Дајте чаре за имињава на играчиве бе.

Кога како, ги варирам. General Training углавно ми е balanced и high, а за неделен тренинг им местам attacking, ball control и team cohesion на high.
Озбилно? Само ја играм пиратска верзија? Дајте чаре за имињава на играчиве бе.

Од RELOADED верзијата ја имаш ти гарант, само таму има проблем со имињата. Побарај ја на Замунда Football Manager 2014 + Cracked Multiplayer верзијата преку Steam што се пушта, јас таа ја користам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom