Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Јас си почнав со Билбао само да напишам и не земав сега за сега никој и никој не го напушти тимот. Ми треба само еден добар десен бек (ќе пробам со Аспиликуета ама не верувам дека ќе дојде)

Изгледа јас сум посебен ментален случај овде што добар е новиов апдејт ... Фулбекс,решен проблем,напад,решен проблем ... Со Валенсија од 16 место,завршив 8 во лигата ... и одма бордот, вети секуре плаце :D ....
Ke пласирам утре слики од резултатите и др .... ај ем хепи ехххе ....

Изгледа јас сум посебен ментален случај овде што добар е новиов апдејт ... Фулбекс,решен проблем,напад,решен проблем ... Со Валенсија од 16 место,завршив 8 во лигата ... и одма бордот, вети секуре плаце :D ....
Ke пласирам утре слики од резултатите и др .... ај ем хепи ехххе ....

Те читав и претходно, со претходниот апдејт. Обратно од сите. :pos: Ја нема време да ја играм откако ми се апдејтираше со новиот пач, ако имам време, ќе поиграм и ќе пишам импресии.

Може ли да проверам колку гола или асистенции имаат направено играчите од клубот во секое натпреварување одделно , на пример во сериа а ,ЛШ итн. ?

Шо ми требаше за оргиналот пари да си фрлам... нервози само...последниот апдејт сам се направи и играта е СВЕТЛОСНИ ГОДИНИ ДАЛЕКУ ОД РЕАЛНОСТА...нема врска каква и тактика да направиш кој било играчи да ги наместиш ако компјутерот е програмиран да те победи тоа и ке се случи КАТАСТРОФА.... џабе фрлени пари :(

Конечно 1во место и со 11 бода му бегам на вториот, и ова година изгледа ќе освојам ЛШ

1473394_700120580006417_573080465_o.jpg

1469126_700120880006387_343906248_o.jpg

сите wonderkid што ги купив уште ко бев втора лига ( плус овие два) после 4 сезони зверој станаја поќе не се wonderkid а тимот уште чуда прај :)

Катастрофа е и новиов пач секој гол е или од одбиена/статива или лоб или од аут!!! ( сеа од аути уместо корнери се дава голови). Едино реално нешто е секоја утакмица против Јувентус или црвен ми дава или пенал им суди :icon_lol:

f4cm.png
тотална доминација...овие 2 што ги изгубив во серија А е поради тоа што комплетен втор тим извадив а едина Арсенал што ме прегази али се заебав што на полувреме сменив формација.... :) просек посед на топка имам по 70% на натрпеварите и по 30 шута има од кој 10 на гол...

stoHVYT.jpg

Опа гангам стајл :свиркам:
Значи ова нема никаква логика. Каква и промена да направиш во тактика едноставно не функционира. Освен први 11 јас едноставно немам никаква функција во тимот. Цела сезона играм со overload тактика, а врвот беше против Сити кога завршив со 0 шута, буквално 0, компир, ништо, средина не поминав со OVERLOAD. Да ставам contain или у превод бункер, најверојатно ќе имам 50+ шута на утакмица.
Да не беше овој играч подоле, сејвот ќе беше избришан одма после утакмицата против Сити. Овака гурам додека не ми дадат клоца, ама не ми се верува да добијам, затоа што имам ставенo avoid relegation, па така да додека се вртам кај 17 место ќе бидам сеуште тренер.

mFHkwH6.jpg

Еве го овој, машина ќе биде. Ќе го прегорам секоја утакмица по 90 минути :icon_mrgr:

Е да, не е тешко да се примети, како ми ги наместија сите најјаки во привите 10 кола, каде што имав минимални шанси да дојдам до бодови. Па дури и кога водев 3:1 против Тотенхем, мораше да ми израмнат до крај и тоа во 91 минута. Овие Фулам ако знам како ги победив...
Битно Норич ми направи 9 ccc во прво полувреме само, 12 вкупно до крај :pos:

f4cm.png
тотална доминација...овие 2 што ги изгубив во серија А е поради тоа што комплетен втор тим извадив а едина Арсенал што ме прегази али се заебав што на полувреме сменив формација.... :) просек посед на топка имам по 70% на натрпеварите и по 30 шута има од кој 10 на гол...

taktika? sostav?

f4cm.png

дај тактика да видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom