Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Брутални беа и на 13ката, одма бркаа од работа и тоа без опомена :D

Не можам да сфатам, секоја година те една иста глупост им се случува како баг, толку не можат да ја дадат на тестери прво играта? И ок ајде ќе ја дадат, ќе пријавуваат багови, после пуштаат демо. И демото го спушта цел свет, играат, се жалат и пак на официјалната има нешто што фали. Ајде некоја глупост да е багот ама те едни исти работи веќе...

После 17 кола во Серија се наоѓам на 7мо место и се надевам до крај на сезона ќе останам во Парма и изборан пласман во Европа Лига.Parma F.C._ Matches Schedule-2.png

Дечки, Тимо Вернер купете го. Кај мене малиот втора сезона ги седна на клупа Рвп и Руни и заедно со Чичарито во напад до сега имаат постигнато 40 гола, за разлика од овие двајцава чиј севкупен исход е само 14. А е фебруар месец. Го имате во Штутгарт на почеток, вежбајте го поучер или фолс 9 и детето со само 18 години ќе ви корне мрежи.
Поздрав.

1441331_553760258043511_1467628189_n.jpg

Дечки, Тимо Вернер купете го. Кај мене малиот втора сезона ги седна на клупа Рвп и Руни и заедно со Чичарито во напад до сега имаат постигнато 40 гола, за разлика од овие двајцава чиј севкупен исход е само 14. А е фебруар месец. Го имате во Штутгарт на почеток, вежбајте го поучер или фолс 9 и детето со само 18 години ќе ви корне мрежи.
Поздрав.

1441331_553760258043511_1467628189_n.jpg
Многу е скап за кај мене во Звезда :) 9м ми е цел трансфер буџет :D

Free e овој после прва сезона. Го земав во Дортмунд.

Jari Vandeputte од Gent (Белгија) .... детево ви станува вундеркид ... Барса ми го бараше :)

Јас пак заборавив да го претставам Лука Милуновиќ од Звезда ако го играте како AML - IF растура детето , штета што не сакаше да го продолжи договорот па ќе ми замини за џабе во јануари во Днипро .

Sabahovic ис бек ин д gejm.

Одлучив, кон неминовен успех, да го водам тимот на Nantes. Добро е, засега, седмо коло - седум победи.* Да освојам четири - пет титули, 2-3 наслови во ЛШ и останато, па ќе побарам друга работа, recimo Livorno или grande Sociedad*

* Знаете како игра Сабаховиќ

Последна утакмица ја играм во сезонава, втор сум еден бода зад првиот али и еден пред вториот :D Држете среќа
WrrZe4z.png

Виченцо Јакинта и Ди Вајо кај мене во Херта сега за сега се одлични ги комбинирам со Адам Камбел :D

P.S. Сите играте со 3 CB назад или ?

Виченцо Јакинта и Ди Вајо кај мене во Херта сега за сега се одлични ги комбинирам со Адам Камбел :D

P.S. Сите играте со 3 CB назад или ?
Еј да навистина важно е ова,добро прашање ... дали сите кои успеавте да освоите некој куп, некој сериозен успех со клубот , дали игравте со тактика во одбраната ( 3 CB ) без фулбекови ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom