Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Се прашувам дали моеш да бидеш престар за менаџер и самата игра да те пензионира...
Ќе ја одберам најраната дата на раѓање и баш да видам колку ќе ме крепи :D

Наводно на Football Manger Balkan пишаја дека последната верзија што е работела смао требало да се слези стимот 2-3 сезони играле дечките без проблем O.o

Наводно на Football Manger Balkan пишаја дека последната верзија што е работела смао требало да се слези стимот 2-3 сезони играле дечките без проблем o_O

Не е точно тоа,мене да 9-ти септември ми замрзнува цела игра:)
И апдејтот од замунда го симнав и пак е исто(n)

Аман бе како толку брзо стигате до 9 септември? Јас првото лето го играм неколку дена онака, дур пребарај и скаутирам секој играч кој можам. :D

Не е точно тоа,мене да 9-ти септември ми замрзнува цела игра:)
И апдејтот од замунда го симнав и пак е исто(n)

fx2e.png

моментално сум на 12 септември без проблем

Крашна на 30 септември ама во vacation mode бев ќе пробам пак без vac

EDIT: Џабе прашина кренав, остана да пробам со steam vo offline mode

3 од 3 а почнав со Вест Хем.. Буџет за трансфери 0 :D Само позајмени некој играчи.. Одлична игра.. Тешко е да се погоди формација.. Ќе видиме како ќе продолжам понатака во сезоната :)

Ја ја симнав таа од замунда колку онака да пробам, ја пуштив на vacation и крешна!
Турам пепел на глупостиве, за 20 евра ќе си ја играм ко човек и нема да се замарам!

Абе луѓе некој асален СКИН за новиот менаџер да не знаете дали има освен оние двата официјални од играта...многу е катастрофа така или само бело или само црно :)

abe na fejs iam eden drugar mu tera bez problem, ne mu krashnue, inace ima resenie za toj krash, da se penzioniras na 8mi, da ostais igrava da pomine 9ti i posle pak da si naprais add manager i si teras bez problem. Bar toa go primetiv po komentarive.

abe na fejs iam eden drugar mu tera bez problem, ne mu krashnue, inace ima resenie za toj krash, da se penzioniras na 8mi, da ostais igrava da pomine 9ti i posle pak da si naprais add manager i si teras bez problem. Bar toa go primetiv po komentarive.
Која верзија ја игра тој? Затоа што излегоа две различни, една од Скидроу, друга од едни Романци.

Еве ми успеа мене со пензионирање, да ги поминам тие два датума (9 и 30 септември). Ќе пишам ако крашне понатаму на некој друг датум да знаете. Знам еднаш во јануар правеше краш, само не знам точно кој датум.

Не вреди ова, одма замрзна кога сакав да ставам моја тактика. Ќе чекаме фикс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom