Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
океј друже нека е ти одземав време и тебе фала многу сепак ;) пиво имаш коа ќе те видам.

Лап топот :D
Еве уште еднаш ја ставив да се симнува и пак закочи на 99,9% :mad:

Прво исклучи го антивирусот и слични програми ако имаш, второ направи му стоп на фајлот па пак старт.. И кај мене исто застана на 99,9% али со ова се реши.

Ај едно прашање, има ли добра верзија од играва (2014) што не се гаси или не? Зашто само читам како нешто не чини во последниве неколку страни. :D Благодарам однапред.

Вчера другарче ми ја симна преку негова картица на стим , сеа идам до кладилница пишувам 4-5 ливчиња и коа ќе му ја седнам ..... Social Life GOODBYE ! :)

Шо и е на играва сите после `88 родени посвоени дан сме?

Порано и да одбереше година после тоа, пак те местеше да имаш 25 години. Така да...Јас ќе треба уште 2 верзии да почекам за да можам да одберам вистинска дата. :pos:

Јеботе колку време помина од коа почнав да играм Менаџер. Порано ми требаше време да чекам да излезе некој реген на моја возраст, сеа цела екипа имам со копиљаци родени 95та. :D

Шо и е на играва сите после `88 родени посвоени дан сме?
Увек е тоа така, не можеш менаџер да си на 21 година на пример :D сеа ај смајлија на 25 години, памтам порано најмлад што можеше да си беше 32 год :D

Увек е тоа така, не можеш менаџер да си на 21 година на пример :D сеа ај смајлија на 25 години, памтам порано најмлад што можеше да си беше 32 год :D

Се прашувам дали моеш да бидеш престар за менаџер и самата игра да те пензионира...

sto be izleze igrava na torenti ? :pos:
da zivee piraterijataagaaraarr gar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom