Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Ја симнав јас, ама немам време сега да ја пуштам. Подоцна ќе ја пуштам.

Ајде некој да каже дали е добра да не се мачам да ја инсталирам.

веројатно сум го потрошил лимитот, нема многу е бавно.

Што сакаш бе ти, илјадници личери има, секако дека е споро. Еве јас имам интернет со брзина од 50 мегабита па пак симињам со 200 кб/с максимум а повеќето време е под 100.

де бе луѓе убаво ви кажаа како сакате да е брзо со толку личери а толку малце сејачи.

Сега за сега ми се допаѓа демото, некако повеќе се осеќа како вистински менаџер.Тактиката ми беше малку чудна на почеток, ама се навикнав некако пореално ми изгледа вака. Ги водам Брентфорд, мојот нов омилен локален клуб. League 1 all the way!!! :D

Ако ве и пребавен торентот симнете си ја од Putlocker хостинг сајт, за саат време е готова.

Football Manager Zaludjenici
about a minute ago
Momci , link koji ste danas dobili , ne radi, sad sam se i ja uverio. Moj drugar je skinuo, i izbacilo mu je crash dumps posle 3 dana. Tako da ne skidajte.

#AdminTeam

Оваа страна мислам дека ја држи Слоба.

Тргнат е торентот од Замунда. Изгледа нешто глупост беше .

Тргнат е торентот од Замунда. Изгледа нешто глупост беше .

Кај мене се симна, не се пушти и јави дека е тројанец. Така да, ќе почекаме од Skidrow да излезе торентот.

Дури сега приметив (после година и пол) дека и во играва пишува дека се откажал од настап за репрезентацијата :)

Goran Pandev_ Overview Profile.jpg

ништо а? арно на време ме потсетивте. Сега ќе чекаме 31 официјално да излезе така?

Back
На врв Bottom