Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Струга, Охрид, Кичево, мора негде од таму :)

Ресен сеа го најдов на фб :) иначе го пуштив демото , за 180 степена е променета него 2013 . одвај се чека 31 :)

Ја има на некои страни за 25-6 евра. Јас ќе си ја земам денес, пошто лани исто ја чекав до католичкиот Божик и толку ја земав, тешко дека ќе падне повеќе, а ми се игра ептен. Иако кратко ја изиграв, ама по демово вака сега за сега повеќе ми се свиѓа од 13-ката, некако полесна е и има некои работи подобрени.

Каде бе 25-6 евра? :vozbud: дај да видам одма :)

Јас ја земав од dl gamer пред недела дена за околу 1700ден

Ми делува на добра играва, бар според демото. Само некако утакмиците споро ми идат, до сега не приметив некој баг, нелогично додавање или некој трип од играчите..

Ми се свиѓа тоа што ги нема тие глупости во тактиката, дефензив лајн, вајд, пас..
Тренинзите се исти како на 13ката, и тоа е тоа.. Ќе чекаме да излезе оргиналот па да се убиеме од играње.

Ја имаш ли купено па што се радуваш толку?
:pos:
Па ќе избаци крак Скидроу :icon_lol:

Иначе овој Хрват на фејсбук мислам дека продава најефтино досега. 180 куни или нешто помалце од 24 евра. Можно е од тука да ја земам, само не знам како може најефтино да се изврши уплата во друга држава. Тој после ти го праќа кодот на мејл.
Знае некој како оди тоа со провизии?

ај дечки ке ве замолам некој шо ја има купено преку нет играта да ми објасни како оди таа работа, знам дека ти праќаат по маил кејот а после ти од кај ја симнуваш играта дали е сигурна таа варијанта и пример ако го форматирам компјутерот после пак со истиот кеј можам ли да ја играм играта..го играм менаџерот веке 12 години не сакам како лани до мај месец крак да чекам мора побрзо да се реагира :)поздрав

ај дечки ке ве замолам некој шо ја има купено преку нет играта да ми објасни како оди таа работа, знам дека ти праќаат по маил кејот а после ти од кај ја симнуваш играта дали е сигурна таа варијанта и пример ако го форматирам компјутерот после пак со истиот кеј можам ли да ја играм играта..го играм менаџерот веке 12 години не сакам како лани до мај месец крак да чекам мора побрзо да се реагира :)поздрав

Ја купуваш со картичка, ти праќаат код, кодот го внесуваш преку стим, ти се симнува играта, ја инсталираш и цепаш.. :) Ако го форматираш пак истата процедура, пред да го форматираш зачувај си ги сејфовите и немаш мака. :)

Ја се мислам дали да си ја нарачам од zavvi. Моментално е 30 фунти, што му доаѓа негде 2150 денари. Shipping не се плаќа, е сега кажете ми како иде со царината, знае некој? Мислам дека порано беше дека се плаќа царина за вредност над 50 евра, ама пред некој ден слушнав дека било намалено за царина на производи во вредност од над 20 евра.

Според демово - кој ќе игра без детално наместени индивидуални инструкции - ќе има мноооогу лоши порази. :D

Ај нека си ебат мајката ја инсталирав 2007ма пред некој ден и тоа менаџер. Местиш тактика, многу е полесно со стрелките да напраиш било каква татктика сакаш и фураш. Не ова више симулација го направија, да не зиам плата од играва па да местам и најмали детаљи. Порано интересно беше да освоиш титула со Торино,Верона ако те бива можно е а на новиве треба да се посереш од играње за да освоиш со Реал а не па со помала екипа. Да имав пак 15 години па да играм по цел ден ајде де али вака.........

Back
На врв Bottom