Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
ајде ајде. сеа почнав да ја симнувам од замунда таа се надевам до вечер ќе се симне.

одма само што почнав краш ми се деси....али мислам дека лошо ја инсталирав сеа ке пробам па ке пишам
--- надополнето: 29 октомври 2013 во 17:32 ---
543534.png

одма само што почнав краш ми се деси....али мислам дека лошо ја инсталирав сеа ке пробам па ке пишам
--- надополнето: 29 октомври 2013 во 17:32 ---
Прегледај го приврзокот 75701
Види ова да не е.

Играта при мене тр'гна. На тези, на които не им тр'гва, да проверјат да не би антивирусната да им е изтрила steamapi.dll фајла, ако го нјама, играта нјама да тр'гва. Ако иска, 'п'т може да го спомене в описанието.

А зошто бе секогаш кога излегува новата верзија, жал ми е за сејвовите на старата верзија што ги имам :unsure:

Иначе ги памтам сите "приказни" кои сум ги доживеал со различни тимови.

Јас ниту еден менаџер немам избришано од пц,сите ми се ставени и одвреме навреме се уклучувам најчесто на 12-ката,13-ката ептен е неигрива и ме нервира страшно.
На 12-ката на еден сејв со Интер стигнав до 2035 година,регеништа невидени излегуваа секоја полусезона,и тоа страшни регени.
Само и затоа се уклучувам повремено,заради регените.

Онтопик,и јас планирам да ја купам,ама нека паднат малце цените,од вчера од она што изиграв,ептен ме бендисува,почнувајќи од интерфејсот,па се до тактичките замисли.Ги нема повеќе оние глупостине како да играш,дали со defensive line,wide,pass и таквите глупости.

7 минути а сеуште е 1.3%
не покренува. ќе идам да прошетам малце се надевам коа ќе дојдам ќе биде 50%

Види ова да не е.

Играта при мене тр'гна. На тези, на които не им тр'гва, да проверјат да не би антивирусната да им е изтрила steamapi.dll фајла, ако го нјама, играта нјама да тр'гва. Ако иска, 'п'т може да го спомене в описанието.

нене го исклуцив антивирусот пред да ја инсталирам не е до ова

сигурно кракот не работи како што треба,ќе пушти Скидроу апдејт до утре...ако сигурно не работи.

Back
На врв Bottom