Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Прва сезона со Блекбурн заврши. Изборив промоција иако сите очекуваа top half finish, сепак не завршив како шампион туку како второпласиран на -6 од Брајтон и +5 пред Кардиф.
Од 46 одиграни утакмици имав 26 победи, 12 нерешени и 8 порази. Гол разлика од +31 со 72 дадени и 41 примени што е најдобар скор у лигата и најмалце порази имав.

Во првата полусезона речиси цело време бев прво место, а во втората полусезона имав еден катастрофален период каде на 10 утакмици имав само 1 победа и 3 нерешени.

Највеќе голови постигна Џордан Роудс 27 и беше прв стрелец во лигата. Најдобар асистент ми беше Мортен Гамст Педерсен со 13 асистенции.:)

Конечно го средив тимот,поздрав до acereal за советот околу тренинзите и еве ги резултатите ги стави Ajax у бубањ :)Lazio v Ajax_ Overview Overview.png
--- надополнето: 16 мај 2013 во 02:51 ---
Конечно го средив тимот,поздрав до acereal за советот околу тренинзите и еве ги резултатите ги стави Ajax у бубањ :)Lazio v Ajax_ Overview Overview.png

Итно ми треба некој втор избор за лев бек во клуб како Ливерпул до 1.6 милиони највише. Супер би било некој да сугерира таков играч. Години не се битни, само да е доволно добар за замена, а подобар од младинците шо ги иам у тим. Коларов ми кидна у ПСЖ, а и многу бараа, за еден мочан Риџвел ми бараат 8.5 милиони ебате...

Итно ми треба некој втор избор за лев бек во клуб како Ливерпул до 1.6 милиони највише. Супер би било некој да сугерира таков играч. Години не се битни, само да е доволно добар за замена, а подобар од младинците шо ги иам у тим. Коларов ми кидна у ПСЖ, а и многу бараа, за еден мочан Риџвел ми бараат 8.5 милиони ебате...
Laurens De Bock_ Overview Profile.png
Кај тебе би требало да го земеш до таа сума .. кај мене на сите им е крената цената дека ЛШ освоив..

Пробај раду од lazio

Прескапи и двајцата...

Па кај ти е Џек Робинсон?

Тука е, али ептен е млад за да се носи со Премиер Лига...
Како бе млад 19 год има, таман е за калење.. Ти нема којзнае колку многу шанси да му даваш. Ептен ако ти се повреди Енрике. Играј го Џек многу јако се развива, моеш после за јаки пари да го шитнеш.

Или ако сакаш земи некој поискусен на позајмица.

Man Utd v Club Brugge_ Overview Overview.png
Добро почна новата сезона освоен суперкупот на Белгија против Андерлехт 4-0 и супер купот на Европа против Јунајтед со 0-1 , иначе имав добри трансфери го продадов главниот напаѓач кој во последно време не можеше од офсајд да излезит за 15 м а го зедов џабе , исто и другиот напаѓач кој немаше на последните 15 натпревари гол дадено т.е имаше 1 од пенал за 12 м а го зедов за 1м и го зедов за џабе Афелај од Барса иако имаше уште 2 години од договорот овие го даваа за 0$ .
12.png

acereal не ти се повредува Инсиње?

Еве ија се приклучив на ФМ 2013та. За жал во Дортмунд ми дадоа само трансфербуџет од 3м ЕУР па не можам нешто добро да купам. Горецка можам да го земам за 6м ЕУР ама некако не ми успеа трансферот. Понудив 3м ЕУР одма да им платам па другите на 24 месечни рати ама некако ме одби, не знам зошто? Изгледа не су пресметал добро :confused: Геце и Ројс им продолжив договорот ама Левандовски никако да го убедам, ќе има борби уште тука. Не сум баш експерт во играва, дали има некаде добар вовед за почетници? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom