Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи како ќе им оди со кракот, програмерска работа е тоа, you never get what you expect :icon_mrgr:

Ај барем до втонрик нека не излага.. а ми помине и последниот колоквиум :D

После една недела тестирање, мислам дека играва е права дупка. Меч енџинот како да е во алфа фаза, одбраната спие, без примени 2 гола на утакмица не сум.Шахтјор ги буши сите во ЛШ, на Ман Утд им свирнаа 7 комада, а Фенербахче на Арсенал му даде 6 комада на Емирати.Тренингот ни господ не знае како функционира, све на све ФЕЈЛ сега за сега.
I'll pass.

После една недела тестирање, мислам дека играва е права дупка. Меч енџинот како да е во алфа фаза, одбраната спие, без примени 2 гола на утакмица не сум.Шахтјор ги буши сите во ЛШ, на Ман Утд им свирнаа 7 комада, а Фенербахче на Арсенал му даде 6 комада на Емирати.Тренингот ни господ не знае како функционира, све на све ФЕЈЛ сега за сега.
I'll pass.
секогаш демото има заебанции :) јас на минатото без никаква тактика со болтон му стегнав 4 на арсенал :pos: сигурно имаат средено се ама 100% ќе има доста багови на пиратската верзија

Хаха се апдејтира преку стимов, ај да видиме шо е работава.

I'll pass.
Тоа со тренингот е доста покомплицирано од претходните години, има едно видео поназад во темава околу тоа, како и за тренерите (мислам дека во ФМ 13 ќе може да напредуваат тренерите ако ги праќаш негде или така нешто). И да, се надевам дека ќе го потсредат меч енџинот.

Сеа ќе изиграм една со апдејтирано да видам што е сменето.

П.С. ни јас не најдов gade нигде нема што е сменето, сеа за сеа едина промена што ја гледам е дека горе на барот не пишува фм дрн дрн37283828282 туку Football Manager Demo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom