Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Objection rejectedОБЏЕКШН!
темиве:
1.„Ми треба играч“ и „Купување продавање играч“
2. „Смешни слики“ и „слики и видеа“
да се спојат, затоа што се премногу слични и воглавно истите работи ќе се пишуваат.
Квалитет > квантитет.![]()
Objection rejected
Темите се доста различни, ама добро, се сложувам дека може да се спојат. „Ми треба играч“ пред се е наменета, за барање на играчи, а втората тема пред се, дали вреди да се купи/продаде некој играч. Може и двете да се спојат во една тема „Трансфери“.
„Смешни слики“ има намена да се постираат смешни и интересни слики. Пример ЛЕ финале на „Градски“, Пандев Ballon d'or
Оваа слики и видеа, ваљда се мисли на убави голови и интересни утакмици или утакмици за паметење(слична тема на Тони).
Се посрање и посрање станува серијалов.Незнам зашто ама ич немам желба за играње на играва
Порано киснев ама у буквална смисла, ја играв од 2000/2001 (тогашна Championship Manager)
Некое чаре како да и се вратам бар по еден натпревар дневно да играм?![]()
Сеуште не е кракнат 12.2.2 пачот, се е фејк тоа. Последен со крак е 12.0.4, но ако добро се сеќавам играта крашнува кога споредуваш играчи преку player comparison...Па јас почнав да го симнувам Football Manager (2012) 12.2.2 UPDATE [WORKING]-SKIDROW меѓутоа сега гледам дека има негативни коментари за него па ќе си останам за 12.0.4.