Football Manager 2012 - Општа дискусија

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Имам. Сега ќе ти пратам. :P

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ај со среќа нека ни е подфорумов за многу години нека е :D

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Ајде бе некој пач пратете да му се сневиди :D Нови трансфери етц.

Г

Грејвдигер

Гостин
Ај некој што ја има македонската лига нека отвори нова тема со линкови и све ресто, да не обраќам по форуми и да се регистрирам. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ОБЏЕКШН! :D

темиве:
1.„Ми треба играч“ и „Купување продавање играч“
2. „Смешни слики“ и „слики и видеа“
да се спојат, затоа што се премногу слични и воглавно истите работи ќе се пишуваат.

Квалитет > квантитет. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Незнам зашто ама ич немам желба за играње на играва :(
Порано киснев ама у буквална смисла, ја играв од 2000/2001 (тогашна Championship Manager)
Некое чаре како да и се вратам бар по еден натпревар дневно да играм? :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
ОБЏЕКШН! :D

темиве:
1.„Ми треба играч“ и „Купување продавање играч“
2. „Смешни слики“ и „слики и видеа“
да се спојат, затоа што се премногу слични и воглавно истите работи ќе се пишуваат.

Квалитет > квантитет. :)
Objection rejected:свиркам:
Темите се доста различни, ама добро, се сложувам дека може да се спојат. „Ми треба играч“ пред се е наменета, за барање на играчи, а втората тема пред се, дали вреди да се купи/продаде некој играч. Може и двете да се спојат во една тема „Трансфери“.
„Смешни слики“ има намена да се постираат смешни и интересни слики. Пример ЛЕ финале на „Градски“, Пандев Ballon d'or:icon_mrgr:
Оваа слики и видеа, ваљда се мисли на убави голови и интересни утакмици или утакмици за паметење(слична тема на Тони).

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Objection rejected:свиркам:
Темите се доста различни, ама добро, се сложувам дека може да се спојат. „Ми треба играч“ пред се е наменета, за барање на играчи, а втората тема пред се, дали вреди да се купи/продаде некој играч. Може и двете да се спојат во една тема „Трансфери“.
„Смешни слики“ има намена да се постираат смешни и интересни слики. Пример ЛЕ финале на „Градски“, Пандев Ballon d'or:icon_mrgr:
Оваа слики и видеа, ваљда се мисли на убави голови и интересни утакмици или утакмици за паметење(слична тема на Тони).
Абе пак ќе се мешаат работите. Ти имаш еден критериум за „смешно“, некој втор има подруго мислење. Некому скриншот со Пандев како Златна копачка ќе му изгледа смешно, некому не. Затоа мислам дека е поарно у една тема. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ај нека прати некој линк до последниов пач што е искочен

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не, не, нека си има посебни теми, океј си е вака :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Незнам зашто ама ич немам желба за играње на играва :(
Порано киснев ама у буквална смисла, ја играв од 2000/2001 (тогашна Championship Manager)
Некое чаре како да и се вратам бар по еден натпревар дневно да играм? :D
Се посрање и посрање станува серијалов.
Ептен им удира во глава фактот што немаат конкуренција на пазарот.
Ставаат бескорисни и избагувани додатоци како правење муабет со играчите и агентите, а забораваат дека АИ-то е катастрофално.
Компјутерските менаџери нема да купат нов централен дефанзивец, ќе купат седми напаѓач кој најверојатно цел договор ќе го помине во резервите.
Талентите им скапуваат, а играат 35 годишни играчи во прва постава.
Тактиките им се убиј боже, им играш со 4-5-1, они ти играат со 3-5-2, по крилата им се шеташ како по дома.
Премногу е лесна играта, дури и за почетници. Можеби првата сезона е проблематична, додека експериментираш со тактики и додека не изградиш дрим-тим, што е премногу лесно да се направи.
После тоа, е премногу лесно.
Можеш да играш со англиски седмо-лигаш, но нема да ти биде потешко, туку само е прашање на време пред да освоиш ЛШ 5 пати по ред.
И не гледам волја кај СИ да се подобрат.
Единственото нешто за кое ја имам играва на хард дискот е едиторот, си правам фиктивни супер лиги и се обидувам колку толку да ја направам играта интересна.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Кој е последниот пач, Football Manager (2012) 12.2.2 UPDATE ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
nema krak za toj, posledno ima za 12.0.4. Ama i tie so ja imaat original igrata i go imaat 12.2.2 vikaat deka e shit.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Па јас почнав да го симнувам Football Manager (2012) 12.2.2 UPDATE [WORKING]-SKIDROW меѓутоа сега гледам дека има негативни коментари за него па ќе си останам на 12.0.4.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Па јас почнав да го симнувам Football Manager (2012) 12.2.2 UPDATE [WORKING]-SKIDROW меѓутоа сега гледам дека има негативни коментари за него па ќе си останам за 12.0.4.
Сеуште не е кракнат 12.2.2 пачот, се е фејк тоа. Последен со крак е 12.0.4, но ако добро се сеќавам играта крашнува кога споредуваш играчи преку player comparison...

Kajgana Shop

На врв Bottom