Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
ај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба:D
Aко си прва сезона земај го шишковски од работнички :D, или од Охрид кој сакаш костуранов или карамачоски :)

Африканци имаш колку сакаш, безпари во нашиве клубови идат а некои и се класа подобри од постоечките играчи во клубовите.

Столе Димитриевски ако ти е за иднината.
Гого Јовчев ако ти е за една сезона.
Инаку ко шо кажа ДаркКинг, имаш мал милион слободни агенти шо моеш на фри да ги земеш а вршат работа. :)

Ќе седи темава како генерална дискусија додека не го разработиме подфорумов па да постираме во соодветните теми. Пак ќе повторам, слободно отворајте теми кои мислите дека би требало да ги содржи подфорумов. :)

Ајде да се уходаме малце на новиот подфорум, па може и некој турнир да организираме :D

Нереално..кај ке игра Гамеиро пред Ибра не заебавај :)
Го нема Ибра сеуште, а и не ми ни треба, Гамеиро гази, на 36 утакмици 41 гол а уште е почеток на март, ќе руши рекорди мајсторот.:P
Арапиве не даваат пари за трансфери иако освоив Првенство, ЛЕ и Куп ми пуштија само 15 м.:confused:

А за нашите кариери како ќе правиме? Да се отвори тема: „Како ви оди?“ како што е обично по сите форуми или секој од нас да отвори своја тема, па таму да пишува?
Најубаво да се стави анкета, па да гласаме :D

А за нашите кариери како ќе правиме? Да се отвори тема: „Како ви оди?“ како што е обично по сите форуми или секој од нас да отвори своја тема, па таму да пишува?
И јас сум за да си отвори секој посебна тема и да постира слики од своите кариери .. али ако се собериме 60-70 луѓе мислам дека ке се пренатрупа од теми ..

Секој посебна тема ама да пише барем кои клубови ги има таму или шо му е предизвикот. Пример - мој наслов: Подем до врвот - Сандерленд; Реал Овиедо...Или некој со предизвик па да пише кои клубови ги поминал итн, итн...

Само ако 10 души отворат своја тема, ќе се загуби секаква прегледност.

Само ако 10 души отворат своја тема, ќе се загуби секаква прегледност.

Епа ај сите во една тема ако не па ептен голема прегледност ќе има така... -.-
Ни дадоа свој подфорум, да го искориститме како треба. Коа Стеф Ангел има тема за неговите дебилни видеа, зашто и ние да неаме за играва...

Мислев прегледност на подфорумот, пример да можеше да се отвараат теми во некој подподподфорум „Кариери“, ќе беше супер :D

Не сме интернационален форум и мислам дека нема потреба од посебен под форум на форумов со Кариери. Нема да биде лошо секој да си отвори тема. Доколку некој игра со повеќе тимови истовремено може во неговата тема да си ги смести. :D

Може некој торент во ПП за да ја симнам играва?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom