Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
После долго време конечно се решив да и се вратам на играва. :) Почнав сезона со Дортмунд, предлог некое помладо добро дете за ST и некој DM? :)
До колку години ? DM Marco Verati земај го , а за ST ако можеш земај го Niang од каен .

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Го нема. Имаше врска тоа кои првенства ги имам селектирано? :)
Има .. барај во пескара Италија Б , иначе види за напаѓач Lacina Traore земи го ако ги имаш апдејтирано трансферите треба да е во анжи ако не во кубан барај го :)

Г

Грејвдигер

Гостин
verrati, со две р :D
Нема таков, а и во Пескара не го најдов. :)

Има .. барај во пескара Италија Б , иначе види за напаѓач Lacina Traore земи го ако ги имаш апдејтирано трансферите треба да е во анжи ако не во кубан барај го :)
Мхм, фала, го најдов овој.
Инаку немам никаков апдејт направено воопшто, 12.0.2... Само што ја инсталирав. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нема таков, а и во Пескара не го најдов. :)

Мхм, фала, го најдов овој.
Инаку немам никаков апдејт направено воопшто, 12.0.2... Само што ја инсталирав. :)
Да не играш со медиум датабаза? :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Е тоа не знам, не ми текнува дали избрав медиум или ларџ. Океј, нема везе... батали :D
Ќе најдеш друг талент, уживај :D Него глеј таму Џек Вилшер од Арсенал, увек после прва сезона се кара со управата и на трансфер листа е, стави го во сабскрипшнс и кога ќе видиш дека ќе почне да се кара почни со понудите :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Овие реал ми го ебаја цел ден .. им го барав каналес на почеток на сезона им понудив 7м во готово и уште 10 м за 48 месеци не го даваја .. сега еве ми го нудат после 4 месеци за 16 м а ебана пара немам во трансфер буџетов ..

Г

Грејвдигер

Гостин
Мајќе ми, уште сум стоел добро со играва :icon_lol: Поминав едно 4-5 пријателски и Супер куп против Шалке (2-0) и само еден пораз пред супер купот од Сао Паоло (2-3) кога ги пуштив колку да играат и експериментирав со тактика... ама се исплати :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Грејвдигер Гледам бараш ДМ, а имаш 2ца одлични во тим(Бендер и Кел), исто и за напаѓач(Бариос и Левандовски). Што тактика играш?

Г

Грејвдигер

Гостин
Грејвдигер Гледам бараш ДМ, а имаш 2ца одлични во тим(Бендер и Кел), исто и за напаѓач(Бариос и Левандовски). Што тактика играш?
Бендер и Бариос ми се повредени и уште други 5 играчи што играат на средина. Инаку играв 4-2-3-1 Deep, па сменив на 3-4-3 Diamond...

Lewadowski -- Zidan-- Le Tallec
--------------- Kringe ---------------
Perisic ----------------------- Gotze
---------------- Kehl ------------------
Subotic -- Humels -- Hornschuh
------------ Langerak -----------------

И ако се повреди некој во напад немам замена, па ќе мра да враќам тактика... А Кел планирам да го шитнам на крај на сезона или најдоцна другата. Навика од времето, да играм со прилично млади играчи... а ги има доста во Дортмунд.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не се играј со оган(3-4-3) ќе го јадеш :D
4-2-3-1 ти е најдобро.
Вајденфелер​
Пишчек Суботиќ Хумелс Шмелцер​
Бендер Гундоган​
Куба Кагава Геце​
Левандовски​
Замени: Лангерак, Овомојела(овој знам повреден е на почеток, а и тапа е, реално), Сантана, Леве, Кел, Антонио да Силва, Лајтнер, Кринге, Гроскројц, Перишиќ, Бариос. Гледај што побрзо, да го продадеш Перишиќ, додека можеш да извадиш добра сума за него, затоа што е Injury phrone и нема да ти изигра повеќе од 20 утакмици во сезона. Исто така, треба да си најдеш боље десно крило и десен бек, другите се добри. Од овие резерви само Кел, Лајтнер и Гроскројц вредат да останат.
Кел не смееш да го шитнеш, ти треба некој со искуство, за да ставиш на некој млад тутор да биде. Види само какви атрибути има само.

Q

qazwsxedc

Гостин
ај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба:D

Kajgana Shop

На врв Bottom