Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој што ја има оригинал и што може да го користи едиторот, нека ја направи нашата лига асално, играчите и сл.
Или барем ако има некој што ја игра, а не е толку лоша нека ми ја прати на ПП.

Ај некој што ја има оригинал и што може да го користи едиторот, нека ја направи нашата лига асално, играчите и сл.
Или барем ако има некој што ја игра, а не е толку лоша нека ми ја прати на ПП.

Одлична ти е идејава ... ајде некој што ја има оригинал , нека ја едитира Мак лигата и нека го стави фајлот на некој сервер ... доволно е само да направи да има 7 замени на натпревар ( место сегашните 5 ) , и сите клубови кои играат во прва лига ( а и некои од втора ) да ги направи професионални , бидејќи повеќето од клубовите се полупрофесионални и покрај тоа што се стари клубови со традиција .
П.С. А не е лошо и да се направи , финалистите во Купот и барем првите 3 места во Прва Лига да земат и некоја пара како награда ( 50 000 - 100 000 е ) , во зависност од пласманот.

Симнав логопак за играва и по интернет како што барав треба да ги ставам во фолдерот Graphics во My documents.Финтата е што кај мене го нема тој фолдер
91237330.png

Каде треба да ги копирам логоата!?

Симнав логопак за играва и по интернет како што барав треба да ги ставам во фолдерот Graphics во My documents.Финтата е што кај мене го нема тој фолдер

Каде треба да ги копирам логоата!?

Направи си го сам тој фолдер.

Еј сте ја пробале Македонската лига на ФМ-Балкан што ја има ?
таа и ја играме :D само глупо е што има само по 5 измени и повеќето тимови се полу професионални.

Како да направам скрин шот ?? Пошо коа идам принт скрин позадината ми ја дава.

таа и ја играме :D само глупо е што има само по 5 измени и повеќето тимови се полу професионални.

Како да направам скрин шот ?? Пошо коа идам принт скрин позадината ми ја дава.

Играј ја во windowed mode и ќе можеш да направиш скриншот. Можеш и вака ама ме мрзи да објаснувам, зошто автоматски го зачувува скриншотот во друг фолдер.

Cannot run game:Failed to setup copy protection system
Error:
Code: 0

Cannot run game:Failed to setup copy protection system
Error:
Code: 0
Нема везе ова се снајдов :).
Дај сега кажете некои tips and tricks.Кои млади таленти да ги купам.Некои линкови за face и logo packs

Епа така кажете да му речам на авторот и тоа да поправи :D
ако може нека среди и ова со пугликата. Вардар да има барем 2-3000 луге по меч.

Играва не ја играм додека некој не го среди ова со посетеноста у македонска лига.
Игра плејоф за влез во лш. На гости изгубив 1-0. Дома доагаат само 16.000 гледачи од кој 14.000 се гостински.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom