Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
На 5 утакмици пред крај водство од 5 и 6 бода пред Сити и Тотенхем,утакмици боза Вила,Њукасал,Арсенал,Кпр и Ливерпул со 2-3 победи земам лига,но идиотиве изгубија против вила на гости и неможат да дадат еден гол на домашен терен со Њукасл само 1 бод од овие 2 натпревари :mad:Сега гостување кај Арсенал,дома со КПР финале ФА и готување кај Ливерпул.Имаме ист број бодови со Сити а Тотенхем 2 помалце и утакмици помалце полош крај неможеше :mad:Едноставно можам да се простам со титулата освен ако не сум гзлар и ги тепам овие 2 или 3 утакмици а у мегувреме Сити и Тотенхем играат еден против друг...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
На 5 утакмици пред крај водство од 5 и 6 бода пред Сити и Тотенхем,утакмици боза Вила,Њукасал,Арсенал,Кпр и Ливерпул со 2-3 победи земам лига,но идиотиве изгубија против вила на гости и неможат да дадат еден гол на домашен терен со Њукасл само 1 бод од овие 2 натпревари :mad:Сега гостување кај Арсенал,дома со КПР финале ФА и готување кај Ливерпул.Имаме ист број бодови со Сити а Тотенхем 2 помалце и утакмици помалце полош крај неможеше :mad:Едноставно можам да се простам со титулата освен ако не сум гзлар и ги тепам овие 2 или 3 утакмици а у мегувреме Сити и Тотенхем играат еден против друг...
Шом играш со Mанчестер, напрај намештаљка (пренови) :)
Нема да се примети :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Шом играш со Mанчестер, напрај намештаљка (пренови) :)
Нема да се примети :D
Помислував и на ова,али не пагам до толку на тоа ниво :DАма важно нервите ми ги искинаа овие две утакмици:mad:

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
Јас со Брегалница страдав така и ја изгубив лигата не сум вклучен сега принт скрин да правам али до сабота ќе има :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
За да бидам у тек на настаниве на темава .. од 1 попладнево до сеа 16.51 утепав време да видам што пишувате ( нов сум овде ) .. Менаџер ја играм од 2005/6 и се навлеков :) . Сеа ако може да ми дадете предлог со кој тим од Англија ( некои од пониските дивизии ) да се почне :):) фала однапред :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.165
Поени од реакции
1.783
До 2015 стигнав, завршив првата сезона со Кајзерслаутерн, на 2 место, претходно 3 успешни сезони во Јунајтед.Ова иам освоено до сега

Титулата буквално во последно коло ја изгубив, последните 20 минути со формација 3-2-4 играв

Германскава лига лудило е, секоја година освојува друг, минатата сезона Кајзер беа 11ти, а Леверкузен први :D Еве го тимчето

Исто и на Македонија сум менаџер од 2013, откако испаднаа од квалификации за светско и ги качив на 38мо место од 95 кај што беа кога ги земав.Бабунски,Трајковски,Наумовски,Гроздановски растураат, а и тактикава ми дава солидни резултати.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
За да бидам у тек на настаниве на темава .. од 1 попладнево до сеа 16.51 утепав време да видам што пишувате ( нов сум овде ) .. Менаџер ја играм од 2005/6 и се навлеков :) . Сеа ако може да ми дадете предлог со кој тим од Англија ( некои од пониските дивизии ) да се почне :):) фала однапред :)
Види со Crawley,Luton,Wrexam(Ова е HC варијанта).Јас обично со Millwall си почињам,2 сезона влагам во 1 лига,4 сезона (ако ми тргне)Лига европа.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Види со Crawley,Luton,Wrexam(Ова е HC варијанта).Јас обично со Millwall си почињам,2 сезона влагам во 1 лига,4 сезона (ако ми тргне)Лига европа.
Почнав со Swindon Town .. мислам дека се солиден тим за да ги вратам во Premier Division :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Во недостаток на инспирација, за почнување нешто ново, продолжив да си играм со Тотнем.

Џеват. Поздрав до Фросе:icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Која сезона е оваа, пошо Џеват на 28-9 години врвот го достигна кај мене :D И за колку го купи?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
^Ју бич си го земал Нани и се фалиш дека си тепал,па нормално кога е играч на Јунајтед... :icon_lol:

Освоив ФА,а во лига 3то место последни 5 утакмици 3 порази 1 нерешено и 1 победа.Цела сезона само 2 пораза и 2-3 нерешени и на крај (n)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Која сезона е оваа, пошо Џеват на 28-9 години врвот го достигна кај мене :D И за колку го купи?
5 сезона. Го земав за 4.1М€. Ротира со Ленон на десно крило.

A ова веќе е перверзно:cuc:

Г

Гучи

Гостин
Една од најинтересните утакмици шо сум ги изиграл од коа играм менаџер :) израмнив буквално у последна секунда :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.405
Поени од реакции
12.837
По интересна е од Фифа Менаџер и пореална,ама немам време да ја проучам,здравје понатаму ке ја кинам од играње :P

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Дај ве молам кажете како да ги нсталирам логоата,вистинските имиња на лигите/турнирите,фејспаковите.Барав назад низ темава,и на гугл но никако неможам да успеам да ги инсталирам.Еве на пример како што прочитав на еден форум real competition names во дата/дб/1200 и да го ставам фајлот но не работи...

Kajgana Shop

На врв Bottom